Ma van Michael Schumacher sikerének nagy napja

Michael Schumacher 14 évvel ezelőtt ezen a napon szerezte meg hatodik viágbajnoki címét. Nem sokon múlott a kudarc.

2017. október 12. 20:41

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Mire megy Schumacher első Ferrarija az idei ellen? Az Assetto Corsában olyan összehasonlításokat is végezhetünk, mint az alábbi, amelyben Michael Schumacher 1996-os Ferrarija versenyez a Scuderia 2017-es F1-es gépe ellen.
Todt egy rekordért izgul Schumacher miatt Az FIA elnökének nem fáj az, hogy szépen lassan megdőlnek Michael Schumacher rekordjai a Formula-1-ben, egyetlen kivétel azért van, amiért aggódik, hogy ne kerüljön le a német a csúcsról.
Irvine: A McLaren már régen nem topcsapat Michael Schumacher csapattársaként négy évet húzott le az F1-ben Eddie Irvine. Szerinte a McLaren hosszú ideje nem topcsapat, a jövő pedig nem a hibridmotorokban keresendő.
Különleges tények és csúcsok az F1-ben A száguldó cirkusz néha egészen különleges dolgokat produkál. Előre látta a jövőt Michael Schumacher? Negyven csapattárs, hiányzó himnusz helyett születésnapi köszöntés? Néhányat nehéz megmagyarázni.
2 milliárdért kelt el Schumacher egykori Ferrarija 7 millió 504 ezer dollárért, azaz megközelítőleg 2 milliárd forintért kelt el egy aukción a hétszeres Forma-1-es világbajnok Michael Schumacher 2001-es, Monacóban győztes Ferrarija.Tovább
Nagyon komoly kritikát kapott Michael Schumacher családja Korábban barátok és munkatársak voltak a német klasszissal.

Vettel: Újra dominánssá tesszük a Ferrarit, mint Schumacher Sebastian Vettel tudja, hogy egyelőre a Mercedes még túl nagy falat a Scuderia számára, ám egyértelmű céljuk, hogy a Michael Schumacher-érához hasonlóan domináljon a Ferrari.
Retro Schumachert kizárják a világbajnokságból Se előtte, se azóta nem osztottak ki olyan büntetést az F1-ben, mint amilyet Michael Schumacher kapott Jacques Villeneuve kilökéséért 1997-ben: a versenyző év végi második helyét elvették, minden ered...
F1: friss hírek Michael Schumacher állapotáról Lassan négy éve aggódnak a szurkolók a német klasszisért.
Western lovaglásban jeleskedik Michael Schumacher lánya Parc Fermé: Western lovaglásban jeleskedik Michael Schumacher lánya
Hamilton nem akarja megdönteni Schumacher vb-rekordját A Mercedes négyszeres világbajnoka, Lewis Hamilton nem gondolja úgy, hogy képes lesz megdönteni Michael Schumacher vb-címek tekintetében fennálló rekordját.Tovább
Vettelt a visszavonulásról faggatták Lewis Hamilton után Sebastian Vettel sem úszhatta meg a kérdést, hogy mikor tervezi a visszavonulását. A német pilóta valószínűleg nem akarja elkövetni azt a hibát, amit Michael Schumacher.