Új pénz Oroszországban

Új bankjegyeket vezettek be Oroszországban.

2017. október 12. 21:08

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Mínusz 56 fok a napi középhőmérséklet Oroszország 21 régiójában: 1500 iskola zárt be Az elmúlt nap leforgása alatt több mint 290 helyközi buszjáratot töröltek, de a vonatok járnak.  A vészhelyzetek elhárítására 124 ezer ember és 40 ezer munkagép készült fel.
Török invázió Szíriában: célkeresztben a kurdok Törökország újabb beavatkozást kezdett Szíriában. A konfliktus már régóta érlelődött, és a helyzetet bonyolítja, hogy Oroszország, Irán és az Egyesült Államok is katonai erővel van jelen az országban.
Oroszország és az Egyesült Államok kapcsolatai összeomlottak Oroszország és az Egyesült Államok kapcsolatai összeomlottak, ám Vlagyimir Putyin orosz és Donald Trump amerikai elnök viszonya "eléggé jóindulatú" - jelentette ki Dmitrij Peszkov, a Kreml szóvivője a...
Kína és Oroszország aggasztja az USA-t
Újra a rivális nagyhatalmak lettek az USA fő ellenségei James Mattis, amerikai védelmi miniszter immár nem a terrorizmus elleni, hanem a Kína gyors katonai terjeszkedése és az amerikai megítélés szerint egyre agresszívabb Oroszország elleni fellépést nevez...
Lehet, hogy a Nyugatra kiadott paksi turbina mégis Oroszországban készül majd? A GE-nek van egy közös cége a Roszatommal, ami épített már pont olyan turbinát, mint amilyen Paksnak kell.

Trump: Az oroszok segítik Észak-Koreát a szankciók kijátszásában Oroszország egyáltalán nem segít nekünk az Észak-Koreával kapcsolatos válság megoldásában - hangsúlyozta az amerikai elnök.
Oroszországban nem közölhet eredményeket a legnagyobb független közvélemény-kutató A független elemzőintézetet külföldi ügynöknek bélyegezték az orosz hatóságok, így nem közölhetnek majd exitpollokat a választások idején.
Észak-Korea, Oroszország és az USA Oroszország kész támogatni a közvetlen tárgyalást az Egyesült Államok és Észak-Korea között a koreai válság rendezése érdekében - jelentette ki Szergej Lavrov orosz külügyminiszter hétfői moszkvai saj...
Bekeményítenek az oroszok: így válaszolnak az amerikai fenyegetésre? Oroszország újabb légvédelmi rakétarendszert telepít a Krím félszigeten.
Ukrán miniszterelnök: Adja vissza a Krímet Oroszország Ukrajnának! Keleti szomszédaink még mindig a félsziget visszaadásáról álmodoznak.
Oroszország: Moldova megsérti az információhoz való hozzáférés jogát Oroszellenes kirohanásnak tartják az új moldovai törvényt.