Lebontják a 2-es metró sosemvolt állomását

Park épülhet a kőbányai Liget téren.

2017. október 12. 21:32

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Karácsony Gergely újragondolná a Liget-projektet és leállítaná a kormányfő Várba költözését
A Városliget szebb és több funkciót ellátó közpark lesz A Városliget a Liget Budapest projekt eredményeképpen sokkal szebb és több funkciót ellátó közpark lesz.

Friss hírek
Napi horoszkóp - február 25 Vajon mit tartogatnak ma neked az égiek? Szerencsét? Kudarcot? Jó kedv, vagy ború uralja a hangulatod?
Májusban Jeruzsálembe költöztetik az Egyesült Államok izraeli nagykövetségét Már májusban Jeruzsálembe költöztetik az Egyesült Államok izraeli nagykövetségét - jelentette az izraeli média pénteken.
Kim, Kim, Kim, Kim és Kim tarthatja otthon az aranyat - A phjongcshangi téli olimpia tizenhatodik napja A téli olimpia utolsó napján Dél-Korea csapatsportágban nyerhet aranyat. Bobos száguldás és a nők leghosszabb versenye jön.
Visszaemelte a befektetői kategóriába Oroszországot a Standard & Poor's isszaemelte Oroszország államadós-besorolását a befektetésre ajánlott kategóriába pénteken a Standard & Poor's pénzügyi szolgáltató csoport globális adósminősítésekért felelős részlege (S&P Global Ratings), a nemzetközi szankciókra és a csökkenő nyersanyagárakra adott prudens szakpolitikai válaszintézkedésekkel indokolva a lépést.
Gyújtogató, talányos szellem Csak egyetlen mód van a régi társadalom véres haláltusájának és az új társadalom véres szülési fájdalmainak megrövidítésére, a forradalmi terror.
Liberálisok jósága az extrém hidegben Gondoskodjunk róla, hogy a hideg idő senki életét ne veszélyeztesse! Arra kérünk mindenkit, fokozottan figyeljünk egymásra az elkövetkező napok extrém időjárása miatt! Magyarországon a hivatalos statisztikák alapján legalább 10 ezer hajléktalan ember él, a nem hivatalos adatok alapján viszont ez...

Fordulópontra jutott a Liget Budapest projekt A 2011-ben indult, 2021-ig tartó Liget Budapest projekt történetében az idei lesz a fordulóév hangsúlyozta Baán László egy pénteki sajtóbeszélgetésen.
Liget Budapest: 350 ezer műtárgy lesz a múzeumi restaurálási központban A Szépművészeti és a Néprajzi Múzeum 350 ezer műtárgya kap helyet a volt Szabolcs utcai kórház területén épülő Országos Múzeumi Restaurálási és Raktározási Központban, amelyben Magyarországon eddig ne...

Top hírek:
Renáta mesés házasságot hagyott ott Berkiért Hatmilliós Szent István-bazilikai esküvőn mondott igent másfél évvel ezelőtt Katona Renáta a férjének. T. Attila ezután is királynői életet biztosított imádott feleségének, aki most Berki Krisztián oldalán találta meg az igaz szerelmet. A soha nem tapasztalt érzelmeken Hódi Pamela csodálkozik legjobban.
Őrizetben a Rákóczifalván elkövetett gyilkosság gyanúsítottja Egy nap alatt elfogták a nyomozók a 25 éves helyi férfit.
Itt követheti élőben A Dal 2018 döntőjét
Kampányhülye Megmondom, mi lesz. Bogarakat fogunk enni a mecsetek árnyékában. Ezt a hivatalosan is megkezdett kampányból tudom, arra az esetre nézve, ha az ellenzék győz.
Pályán a Renault 2018-as autója! Parc Fermé: Pályán a Renault 2018-as autója!
Bírsággal megúszta M. Richárd Továbbra sincs előzetesben a két ember halálának okozásával vádolt férfi.