Lebontják a 2-es metró sosemvolt állomását

Park épülhet a kőbányai Liget téren.

2017. október 12. 21:32

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Távfűtés és távhűtés is lesz a Városligetben A Városliget fejlesztésével összefüggő energetikai és hidrogeológiai kérdéseknek szentelték a legutóbbi Liget park fórumot. Hanga Zoltánnak, a Fővárosi Állat- és Növénykert szóvivőjének beszámolójából...
Még idén elindul az új Néprajzi Múzeum építése - videó Még idén decemberben megkezdődik a Néprajzi Múzeum építése a Városliget melletti Ötvenhatosok terén, a Liget Budapest projekt keretében.
Riadót fújtak a ligetvédők: vágják a fákat a Városligetben Elindultak a Liget-projekt szimpatikus fejlesztései, azonban megint a favágás az, ami először feltűnik a ligeti munkavégzésből.
Park lesz a Liget téren állt kőbányai szellemház helyén Lebontották a forgalmas Liget tér képét negyven éven át uraló, pusztuló szolgáltatóházat, helyét pedig jövőre már zöldterület veszi át.

Egymás sarkát tapossák Pesten a sztárépítészek Már régóta dolgoznak a munkagépek a Városligetben és környékén, ahol a Liget Budapest projekt keretében mintegy 250 milliárd forintból újul meg teljesen a közpark és intézményei. Dr. Gyorgyevics...
Tizenhét nagyméretű fát ültetnek el a Városligetben Tizenhét nagyméretű, ligethonos fát ültetnek el hétfőn a Városligetben a park kert- és tájépítészeti megújításának első lépéseként, a Liget Budapest projekt keretében.
Így fog kinézni az új Városliget Már régóta dolgoznak a munkagépek a Városligetben és környékén, ahol a Liget Budapest Projekt keretében mintegy 250 milliárd forintból újul meg teljesen a kedvelt közpark és a hozzá tartozó...
Megújul a városligeti Olof Palme Ház Decemberben kezdődik az Olof Palme Ház átfogó műemléki felújítása a Liget Budapest projekt keretében; az épület kiállítóhelyként, kulturális közösségi térként nyílik meg Millenium Háza néven 2019-ben.