Ezt a fura hangot hallották az amerikai diplomaták Kubában, mielőtt agykárosodást szenvedtek

Meg mered hallgatni?

2017. október 12. 22:30

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Kubában hivatalosan közölték az Irma hurrikán okozta veszteségeket Kubában pénteken hivatalosan közölték a szeptember elején pusztító, tíz halálos áldozattal járó Irma hurrikán okozta veszteségeket.
Agykárosodások miatt csökkentik az amerikai diplomaták számát Kubában Az Egyesült Államok minimálisra csökkenti havannai nagykövetsége munkatársainak számát - Washington várható lépése megfigyelők szerint válasz az amerikai diplomaták Kubában történt rejtélyes megbetege...

Friss hírek
Szelet vetnek az országra kedden A nap ugyan kisüt majd, de ez senkit ne csábítson felelőtlen napozásra, mert max 15 fok várható.
Élőben közvetítik, ahogy a Csendes-óceán fenekén épp nem történik semmi Semmi különös, de milyen semmi!
Szuperhősugrással mentett a röplabdás lány Az amerikai középiskolás vetődése taníthatatlan.
Rekordáron árvereztek el egy, a Titanic fedélzetén írt levelet Rekordáron kelt el egy hétvégi angliai árverésen egy, az elsüllyedt Titanic fedélzetén az utolsók között keletkezett kézírásos levél.
Kisüt a nap, feltámad a szél Hajnalban 4-9, délután 10-15 fokot mérhetünk.
Nemzeti forradalomnak tartja a miniszterelnök 1956-ot - a nap hírei Az ellenzéki pártok Orbán Viktorhoz hasonlóan a jövő évi választásokról beszéltek 56-os megemlékezésükön. A határokon túl is megemlékeztek a forradalom kitörésének 61. évfordulójáról.

Az USA bezárhatja havannai nagykövetségét A vizsgálatok szerint különleges hanghatásokkal támadták meg az amerikai diplomatákat Kubában.
A hurrikán közben fosztogattak Fosztogatják a boltokat Kubában az Irma hurrikán idején, erről hozott nyilvánosságra egy videót a kubai kormány. Közben egy telefonos felvétel is megjelent a hurrikán pusztításáról, a Virgin -szigete...
Egyre nő a rejtélyes betegséget elkapó diplomaták száma Kubában Heather Nauert amerikai külügyi szóvivő bejelentette, hogy eddig 21 amerikai diplomatánál észlelték a rejtélyes betegséget, amelyet mindazonáltal nem tudnak pontosan diagnosztizálni. A betegek száma v...

Top hírek:
"Akkora bunda volt" - Kiakadtak a nézők a Sztárban sztár után Ez történt a héten a népszerű show-műsorban.
Így alakul kereskedelmi forgalmunk Szerbiával A magyar-szerb kereskedelmi forgalom alakulása, 2007-2016; behozatal; kivitel; milliárd forint
Elfogták a Borsod megyei gázolót Furgonnal ütött el egy gyalogost szombat reggel.
Napi horoszkóp - október 23 Vajon mit tartogatnak ma neked az égiek? Szerencsét? Kudarcot? Jó kedv, vagy ború uralja a hangulatod?
Hamilton győzött, a Merci bajnok Vettel a 2. hellyel még hajszálra életben tartotta vb-esélyét az Amerikai GP-n. Verstappen csalódott.
A Real is hozta a kötelezőt, simán verte az Eibart Asensio volt a hős, Marcelo a padról beszállva szerzett gólt.