November 8-án adják át a 15,2 milliárdos szombathelyi Haladás Sportkomplexumot

Ez egy 9 ezer fős, csillivilli focistadion és egy multifunkcionális sportcsarnok együttese.

2017. október 13. 13:48

A cikk folytatása...Friss hírek
Pénzügyeiről vallott Liptai Klaudia: erre folyik el a sztárgázsi "... elpusztíthatatlan vagyok!" - vallja a műsorvezető....
6 éve nem láttunk hasonlót a válságnak már se híre, se hamva 3987 cégalapítás került közzétételre az építőiparban, ami 28 százalékkal magasabb a 2016-os értéknél, és az elmúlt 6 év legmagasabb értéke. A tömeges cégalapítás mellé egész évben felfelé ívelő termelési adatok társultak, tehát nem túlzás azt állítani, hogy igen erős éve volt az építőiparnak 2017-ben.
Hitelből veszik vezetőik a magyar bankokat Hegedüs Éva, a Gránit Bank és Balog Ádám, az MKB vezetője is milliárdos értékben vett részvényeket a bankjában - hitelből.
Keveset költenek a németek a katonaságra, pedig itt lenne az ideje a kiadások növelésének Németország tavaly bruttó hazai termékének (GDP) 1,13 százalékát költötte katonai kiadásokra, ami elmarad a NATO 1,22 százalékos előrejelzésétől, és jóval alacsonyabb az észak-atlanti szövetség 2...
Mihail Hodorkovszkij az üzletben mindig észnél volt, de Putyinnal elszámította magát Folytatja a harcot Vlagyimir Putyin rendszere ellen az egykori leggazdagabb orosz oligarcha, Mihail Hodorkovszkij. A sokmilliárd dollárt érő Jukosz olajipari vállalattól megfosztott, száműzetésben élő üzletember esélyei nem túl fényesek.
Változás a magyar gazdaság növekedési előrejelzésében - heti devizapiaci jelentés -Novemberben 30,7%-kal nőtt az építőipari termelés volumene. -Ezen a héten a forint kissé erősödött az amerikai dollárral szemben.

Top hírek:
Magyar Idők: Tiborcz cége azt csinálta, amit Simicska mondott 2012 elejétől nagyjából egy évig Simicska szava döntött a Tiborcz-féle Eliosban - írja a Magyar Idők.
Mire fektessünk 2018-ban? Hogyan gondolkodjunk? 2017-ben a piacok nyugodtabbak voltak, mint ahogy a befektetők jó része várta. 2018-ban az USA inflációjának megugrása lepheti meg a piacokat, ami jó lehetőségeket kínálhatna az USA államkötvényei és banki kötvényei kapcsán. Az új évben a politikai kockázatok is feltámadhatnak, gondoljunk csak a Brexit-tárgyalásokra, az olasz választásokra és Katalónia függetlenségi törekvéseire.
Így válaszolt Dobrev Klára arra, hogy az MNB eljárást indított Gyurcsányék cége ellen Gyurcsány Ferenc felesége pénteken a Facebookon közzétette azt a levelet, amit az MNB illetékes vezetőjének írt még novemberben a Czeglédi Csabáéknak adott Altusz-kölcsön ügyében.
Kíméletlenül irtja a gyűlöletbeszédet a Facebook és társai Pozitív elmozdulást lát Brüsszel a magatartási kódexhez csatlakozó négy amerikai IT-cég jogellenes gyűlöletbeszéd kiszűréséhez és tiltásához való hozzáállásában - írja a Bruxinfo. A Facebook, a...
Így alakul a forint ma estére Vegyesen alakult a forintárfolyam a főbb devizákkal szemben pénteken a bankközi devizapiacon.
Egyre inkább Orbán strómanjainak képzelik Mészárosékat a magyarok Kétharmadnyian vélik úgy, hogy a mostani kormányra nagyon vagy nagyon nagyon jellemzőek a pénzügyi visszaélések. A politikai rendszert illetően a Medián felmérésében feltűnő, hogy a korábbinál kevesebben látják diktatúrának és tekintélyuralmi rendszernek, viszont többen maffiaállamnak és polgári demokráciának.