Ma szavaznak az osztrákok, meglepetés lehet az eredmény

Csaknem egyedülállóan izgalmasnak minősítették osztrák kommentátorok az ausztriai előrehozott választás napját, mivel megítélésük szerint a viszonylag sok bizonytalan szavazó miatt a végeredmény még vasárnap reggel is bizonytalan volt.

2017. október 15. 10:30

A cikk folytatása...Friss hírek
Véletlenül elsült egy pisztoly egy amerikai templomban A fegyverek biztonságos használatáról diskuráltak a hívők Tennessee államban, amikor elsült a pisztoly.
Vízforraló okozta az odesszai gyerektábortüzet Hárman meghaltak a tragédiában.
Gördülékenyen zajlanak az osztrák koalíciós tárgyalások Jól haladnak a konzeratív Osztrák Néppárt (ÖVP) és a jobboldali radikális Osztrák Szabadságpárt (FPÖ) között folyó koalíciós tárgyalások, különösen a biztonsági és védelmi kérdésekben sikerült már számos ügyben egyezségre jutni - közölte Heinz-Christian Strache, az FPÖ vezetője pénteken Bécsben.
Az Orbán-kormány nem tűri a Velencei Bizottság "cinikus semmibe vételét" Magyarország továbbra is mindent megtesz az ukrán oktatási törvény körüli vita rendezése érdekében, ezért a közelmúltban az Európai Unió több szervezetét is megkeresték - mondta az Országgyűlés külügyi bizottságának elnöke szombaton Budapesten, sajtótájékoztatón.
Majdnem tragédia lett a célbalövésből Az Egyesült Államok az értelmetlenül tartott lőfegyverek hazája. A nagyon rossz emberek néha tömeggyilkosságokra használják fegyvereiket, a kevésbé rosszak csak kiugranak vidékre és délutáni célbalövéseket tartanak kellően nagy kaliberű puskáikkal. Így tett ez a kaliforniai testvérpár is, akiknek aztán csaknem az életükbe került a szórakozás.
A legfejlettebb Patriotokból ad el az USA a lengyeleknek és a románoknak Ezt az oroszok aligha tartják majd barátságos lépésnek: a legmodernebb rakétavédelmi rendszer veszi őket körül.

Top hírek:
Tűzgömböt rögzített egy kamera Murmanszk fölött Valószínűleg egy nagyobb méretű meteor robbant fel a légkörben.
Sokat törlesztett Portugália az IMF-nek Portugália a kamattörlesztés megtakarítása érdekében lejárat előtt visszafizet egy 2,78 milliárd eurós hitelrészletet a Nemzetközi Valutaalapnak (IMF) - jelentette be az ország pénzügyminisztériuma pénteken.
Súlyos tömegbaleset volt Bulgáriában Vak emberek egy csoportja tartott haza a kirándulásból, teherautóval ütköztek.
Eltűnt ez a tengeralattjáró a teljes személyzettel - fotók Két napja megszakadt a kapcsolat az Argentína déli partvidékén 44 fős legénységgel hajózó San Juan német gyártmányú tengeralattjáróval - jelentették be pénteken. Az argentin haditengerészet archív képeket adott közre a tengeralattjáróról.
Oroszország tovább akadályozza az ENSZ munkáját Oroszország megvétózta pénteken a japán javaslatot is a szíriai vegyifegyver-támadásokat vizsgáló bizottság mandátumhosszabbításáról, miután előző nap az amerikai kezdeményezést is elvetette.
Mégsem megy vissza Libanonba a lemondott miniszterelnök - Párizsba repült Nem fogoly Haríri lemondott libanoni miniszterelnök, el tudott repülni Szaúd-Arábiából, ahol eddig családjával tartózkodott. De nem Bejrútba ment, hanem Macron elnökhöz.