Mészáros Lőrinc csapata avathatja fel a Haladás új stadionját

A Szombathelyi Haladás vadonat vadonatúj stadionját november elején avatják fel, de még mindig nem tudni ki ellen.

2017. október 16. 22:22

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Mészáros Opusa lehet a magyar Samsung? Magyar tőzsdére magyar csebolt! - írja Zsiday Viktor alapkezelő legújabb írásában. Mészáros Lőrinc cégei kiemelt szerepet játszhatnak a következő gazdasági válságban.
Az Elios-szal újíttatná fel a közvilágítását Szombathely Erre 1,2 milliárdos banki hitelt venne fel a város, ahol még mindig nem tudták megoldani a Haladás-stadion üzemeltetését.
Mészáros Lőrinc fideszes polgármester óriásit kaszált azzal, hogy részvényekre cserélte a legnagyobb cégeit Warren Buffett és Soros György a fasorban sincs a felcsúti gázszerelőhöz képest!
Serie A-t is megjárt csatárt igazolt a Haladás Ezzel véglegessé vált a szombathelyiek kerete, mást már nem igazolnak.
Komoly pusztítást hagyott maga után Mészáros Lőrinc cége A balatonszemesi polgármester szerint környezetszennyezés nem történt, csak környezethasználat.
Már a brit sajtó is Orbán oligarcháival foglalkozik A Guardian címlapján ír Tiborcz István és Mészáros Lőrinc mesés gazdagodásáról.

Ahhoz is Brüsszel kell, hogy jó levegőt szívjunk Napokon belül bíróság elé citálhatja Magyarországot az unió a levegő rossz minősége miatt. Az ország harmada szeméttel fűt, és százezernél több kályhában égetnek lignitet. Hamarosan Mészáros Lőrinc h...
Nyomoznak Mészáros Lőrinc ellen A felcsúti tao-pénzek miatt vizsgálódnak a veszprémi rendőrök.  
Megszólalt a Telenor: fontos üzenet a magyar ügyfeleknek Érdekeset posztolt ma délután a Telenor Hungary a Facebookon annak fényében, hogy piaci pletykák szerint a Mészáros Lőrinc-féle Konzum és a cseh PPF is érdeklődik a norvég tulajdonú magyar telekomcég....
Óvni kell a gyepet, nem lehet edzőmeccs az új 15 milliárdos stadionban Tovább gyűrűzik az új Haladás-stadion abszurd története.
Császár Attila veszi át az ECHO TV Híradóját A 24.hu értesülései szerint Császár Attila műsorvezető-riportert nevezi ki a Mészáros Lőrinc tulajdonában lévő Echo TV a Híradó megbízott főszerkesztőjének a hírigazgató tegnapi távozása után.
Felmondott az Echo TV hírigazgatója A múlt héten Szikszai Péter vezérigazgató-helyettes, ma a hírigazgató, Mentes Katalin távozik Mészáros Lőrinc nemrég megújult csatornájától.