Mészáros Lőrinc csapata avathatja fel a Haladás új stadionját

A Szombathelyi Haladás vadonat vadonatúj stadionját november elején avatják fel, de még mindig nem tudni ki ellen.

2017. október 16. 22:22

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Iniestával erősít a Haladás A Barcelona sztárja képben van a magyar bajnokság állásával.
Másfél hete átadták, de a sportolók még nem használhatják a Haladás sportkomplexumát A 9 milliárd forintosra tervezett, végül 15,2 milliárd forintból megépült szombathelyi sportkomplexumnak továbbra sincsen üzemeltetője.
NB I - Vereséggel mutatkozott be a Haladás új edzője Vereséggel mutatkozott be a Swietelsky Haladás új vezetőedzője, a szlovák Michal Hipp: szombaton a szombathelyiek 2-1-re kikaptak a Balmazújváros vendégeként a labdarúgó OTP Bank Liga 16
Mészáros Lőrinc már energizál is A felcsúti tycoon az energetikai bizniszben is beindult.
Szembe ment a körforgalomban Menetiránnyal szemben hajtott a budakalászi körforgalomban egy sofőr. Nem ez volt az első eset, hogy valaki nem ismeri a körforgalmi szabályokat, vagy csak úgy gondolja, így egyszerűbb a haladás. Ez a...
Gong Rádió: MészárosSzemereyné-szövetség Kecskeméten A Gong Rádió többségének felvásárlásával a Szemereyné Pataki Klaudia vezette fideszes önkormányzat mellé társult be Mészáros Lőrinc. A milliárdos cége tízszeres árat fizetett.

Újra a magyar közbeszerzésekben kutakodik majd az EU A metrófelújítás és Mészáros Lőrinc vasúti tenderét is átnézik majd az EU-s ellenőrök a jövő héten.
A nap legfontosabb hírei – 2017. november 13. Havazás a Bakonyban, medvepara Székelyföldön, Mészáros Lőrinc veszített. Ez történt hétfőn.
Lehet, hogy Mészáros Lőrinc egy év múlva gazdagabb lesz, mint Csányi Sándor Egy kés a farpofák közé, és úgy felszabadítani a különleges belső világokat, hogy Lenin adja a másikat.
Brexit: nem történt komoly előrelépés az újabb fordulóban Bizonyos pontokban azért elkönyvelhető némi haladás.
A nap legfontosabb hírei – 2017. november 9. A Deák téren térített a Felház, Mészáros Lőrinc az Auchantól igazolt, vagány kezdővel áll ki a válogatott Luxemburg ellen. Ez volt a csütörtök.
Gálamérkőzéssel avatták fel a Haladás új stadionját Ünnepélyes keretek között szerda este felavatták a Haladás-Swietelsky új labdarúgó-stadionját Szombathelyen a Rohonci úton