Klik-vezető: Nem kéne annyit foglalkozni a pedagógushiánnyal

Hajnal Gabriella szakmai elnökhelyettes szerint bár a tankerületi központokhoz tartozó iskolák közül körülbelül minden harmadikra jut egy betöltetlen állás, minden rendben van. Nem is érti, miért beszélnek tanárhiányról. Lehet például túlórázni is.

2017. október 17. 14:57

A cikk folytatása...Friss hírek
Videó: Tűz volt a Hős utca egyik házában, száz embert költöztettek ki Elektromos kábelek gyulladtak meg az egyik Hős utcai ház tetőterében, az épületet kiürítették.
Építkezésen halt meg egy munkás A Tények úgy tudja: ráomlott a föld, a környéken lakók próbálták kiásni.
Tucatnyi autóval oltják a tüzet egy váci szemétfeldolgozónál
Tűz volt egy Római-parti vendéglátóhelyen
Húsvétra lehet német kormány A legoptimálisabb becslések szerint húsvétra lehet német kormány - mondta szombaton Gálik Zoltán, a Budapesti Corvinus Egyetem docense az M1 aktuális csatornán a német koalíciós tárgyalásokról
Trump támogatta az abortuszellenes felvonulókat Donald Trump amerikai elnök élőben, videón keresztül biztosította támogatásáról az abortuszellenes mozgalom felvonulóit pénteken Washingtonban

Top hírek:
Pozitív kampánnyal reagálnak a civilek a kormány újabb sorosozására A civilek szerint ha egy szervezet külföldről szerez pénzt azért, hogy Magyarországon segítsen, azt nem büntetni, hanem díjazni kellene.
Szél Bernadett afgán munkatársa nemzetbiztonsági kockázat Az LMP miniszterelnök-jelöltje kapcsolatban áll a Soros-féle bevándorlásszervezéssel.
Hirado.hu: Szél migránsszakértője megbukott az átvilágításon A közmédia szerint Németh Szilárd ezért nem akarja, hogy Szél részt vegyen a nemzetbiztonsági bizottság ülésén.
Ékszerek, haverok, lovak: az út, mely Manhattan háborús zónájából a pesti USA-követségre vezethet Akart New York-i számvevő lenni, de elbukott. Felvetődött benne, hogy kormányzó is lehetne, de végül George Patakit támogatta. Dolgozott neki Arthur Finkelstein, jó barátja Rudy Giuliani, imádja a lovakat, vezetett bukmékerhálózatot, és hát persze ott volt az ékszer-kereskedelem. Kikutattunk pár érdekességet a leendő budapesti amerikai nagykövetként emlegetett David B.
Két autó karambolozott a Ferihegyi repülőtérre vezető úton A baleset Budapest és Vecsés határában történt.
Balog Zoltán a veronai busztragédiára emlékezett Egy évvel ezelőtt tizenheten haltak meg a borzalmas balesetben.