Szétplasztikáztatta az arcát a Grease Rizzója - Ijesztően néz ki Stockard Channing

Megijedtek a rajongók a színésznő új arcának láttán.

2017. október 18. 6:45

A cikk folytatása...Friss hírek
X-Faktor: Sokak favoritja búcsúzott a versenyből Fináléjához ért az X-Faktor - november 25-én, a következő adásban ugyanis kiderül, ki nyeri a tehetségkutató hetedik évadát. Noha mind a négy versenyző - Serena Rigacci, Tóth Bettina, Ricco & Claudia valamint Gulyás Roland - nagyszerűen teljesített, valakinek búcsúznia kellett. Ricco és Claudia duóját, valamint Serenát azonnal továbbjuttatta a közönség, azonban Bettinának és Rolandnak párbajjal kellett megküzdenie a bennmaradásért.
Ábel Anita olyan sztorit mesélt Majkáról élő adásban, amitől mindenki a hasát fogta Még szinte meg sem érkezett Ábel Anita Az 50 milliós játszma stúdiójába, már kezdetét is vette az önfeledt adok-kapok a játékmester és közte. Csak úgy záporoztak a poénok, és a viccesebbnél viccesebb sztorik a múltból...
Hatalmas nyeremény kapujában állt a Sztárban Sztár +1 kicsi két ítésze Melyik autót gyártották a németországi Eisenachban? Mindössze ez az egy kérdés állt már csak Ábel Anitáék és 3 millió forint között.
Az 50 millió játszma - 30. adás 1. rész Ezúttal a Sztárban Sztár +1 kicsi két ítésze, Ábel Anita és Rákóczi Feri érkeztek Majkához, hogy megküzdjenek a pénznyelővel.
Ezek voltak Az 50 milliós játszma legjobb pillanatai Majkával Majka ismét mindent elkövetett a nézők szórakoztatásáért. Nézd meg, hogy Az 50 milliós játszma legutóbbi évadában milyen őrült kalandokba keveredett a szószátyár játékmester!
Retró álomvilág a TOMCSANYI 2018-as tavaszi, nyári kollekciójában A Marie Claire Fashion Days-en idén sem maradtunk izgalmas kollekciók nélkül. Tomcsányi Dóri most egy amerikai mozi álomvilágába kalauzol minket legújabb ruháival.

Top hírek:
Fűszeres, sütőtökös röszti - Kívül ropogós, belül szinte krémes Gyors és egyszerű fogás: a sütőtökből készült rösztit imádni fogod!
Hoppá! A török híresség frufrura váltott A Bosszú vagy szerelem című sorozat színésznője, Tuba Büyüküstün ismét mesés frizurára váltott. Neked, hogy tetszik a török híresség átalakulása?
Bizarr felvétel: kiszúrta a Google térkép az utcán napozó földönkívülit Ritka fura dologra bukkant a Google Maps.
Endrei Judit megmutatta ritkán látott lányait - Ennyire hasonlítanak a bemondónőre Endrei Judit mindkét lánya, Nóra és Laura is hazaköltözött a szülői házba.
Mi hajlamosít a szülés utáni depresszióra, és hogy mulasztható el? A pszichológust kérdeztük Sajnos sok nőt érint a szülés utáni depresszió. Ahhoz, hogy mielőbb véget érjen, fel kell ismerni, illetve tudatosan kell kezelni a problémát.
Nem gyom, csodát tesz a szervezettel: 9 kincs az őszi erdőből, amit akár télire is eltehetsz A következő immunbombákat egy séta alatt is begyűjtheted.