Az Okosvilág magazin 2017. október 18-i adása

2017. október 18. 11:15

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Az Okosvilág magazin 2017. október 25-i adása

Friss hírek
Most rabolják ki először? Ne aggódjon, nagyon jól csinálja! A Viszkis hamarosan a mozivásznon fosztogat, addig is mutatjuk a nemzetközi konkurenciát. Tíz igazán ütős bankrablás a filmtörténetből.
Paradicsomos káposzta fasírtgolyóval
Elvitték a lottóötöst Mutatjuk a számokat.
Háború A Fal mögött: az RTL Klub elővágott a TV2 titkos terve miatt Szivárogtatás, műsormásolás, nemzetközi mentőakció iparági krimi a két nagy kereskedelmi tévé újabb nagy csatája.
Rekorder lett a Manchester City A listavezető Manchester City 2-0-s győzelmet aratott az angol labdarúgó-bajnokság 12. fordulójának szombati játéknapján.
Most Suárez volt a Barcelona Messije A listavezető FC Barcelona Luís Suárez duplájának is köszönhetően 3-0 nyert Leganésben a spanyol labdarúgó-bajnokság 12. fordulójának szombati játéknapján.

Az Okosvilág magazin 2017. október 11-i adása

Top hírek:
Így temették el Som Lajost - fotók Családja, barátai, zenésztársai és ismerősei a Farkasréti temetőben kí­sérték utolsó útjára a 70 éves korában elhunyt Som Lajost.
A morcos veteránoknak is ritmusra mozgott a lábuk Egy kicsit több rajongó, és rengeteg szakmabeli nyomta végig a pesti klubfesztivátl. Végetért a második BUSH.
Bizarr felvétel: kiszúrta a Google térkép az utcán napozó földönkívülit Ritka fura dologra bukkant a Google Maps.
Még jobban elhúzhat a Barcelona A lehető legjobbkor térhet vissza a pályára a térdsérüléssel bajlódó Isco.
Fekete-win-win-Győr
Hoppá! A török híresség frufrura váltott A Bosszú vagy szerelem című sorozat színésznője, Tuba Büyüküstün ismét mesés frizurára váltott. Neked, hogy tetszik a török híresség átalakulása?