Hónapokig nem volt meleg víz 196 lakásban

Múlt héten írtuk meg, hogy négy hónapja nincs gáz egy budapesti társasházban. Ma visszakapcsolták a szolgáltatást.

2017. október 18. 15:20

A cikk folytatása...Friss hírek
Hó is eshet a jövő héten Ma felhős, esős időre kell számítani.
HVG-s zenetörténet
Januártól közjegyző előtt is intézhetők öröklési ügyek Januártól már nem kell bíróságra menni, ha az örökösök a végrendelettől eltérően akarnak örökölni, de vannak vitás kérdések, az ügy közjegyző előtt is intézhető peren kívüli eljárásban – mondta Böröcz Helga közjegyző az M1 szombati műsorában
Az új veszedelemről A sokszor mesterségesen kreált kisebbségek (ld. genderek) alapjogainak dogmatikus védelme egy idő után a többség jogainak rovására megy.
NB I - Kiütéses Videoton-győzelem Debrecenben Fölényesen, 5-2-re győzött a listavezető Videoton a Debrecen otthonában az OTP Bank Liga 16
Valaki ma milliárdos lett Volt ötös az ötöslottón, majdnem másfél milliárd forint a nyeremény.

Top hírek:
Februárban két bombát dobhat le Simicska Orbánra - ezzel rémisztget a Magyar Idők A Magyar Idők szerkesztősége úgy érzi, itt van vége hosszú meccsüknek a Magyar Nemzettel, amelyet megnyertek. A cikk legérdekesebb része azonban a jövőről szól: a G-nap harmadik évfordulóján fedi fel Simicska Lajos, mivel tudja megtámadni Orbán Viktort?
Megszerettük a fideszes politikusokat Ádertől Orbánon át Rogánig mind jelentősen szimpatikusabbak lettek a fideszes politikusok egy hónap alatt, míg az ellenzékiek Karácsonytól Szélen át Vonáig, Molnár Gyuláig ellenszenvesebbek.
"2018 tavaszán valami változás jöhet" - egyre titokzatosabb az Index volt első emberének új projektje Még több követőt vár, kér és egyértelműbben a politikai tér felé mutat Dudás Gergely, aki a Facebookon élő videóban beszélt a vasárnap este bemutatandó új projektjéről, a Politisről.
Gyurcsány Matolcsy szemeivel viccelődött Polt Péterre pedig már csak tyúkpereket bízna.
Nyálkás, ronda novemberi időnk lesz ma Bár ez nem vigasztal senkit, pont olyan időre lehet számítani, mint amilyet egy átlagos november 18-tól megszokhattunk.
Ön szerint Orbánnal vagy Orbánon nevetnek ebben a szegedi fénymásolóban? Nézze meg, aztán döntsön Különös feliratba futottunk egy szegedi fénymásolószalon bejárata fölött futó fényújságon.