Hónapokig nem volt meleg víz 196 lakásban

Múlt héten írtuk meg, hogy négy hónapja nincs gáz egy budapesti társasházban. Ma visszakapcsolták a szolgáltatást.

2017. október 18. 15:20

A cikk folytatása...Friss hírek
Mínusz 10 fok és hóesés lehet ma De délután akár +3 fok is lehet.
Alkotmányutcában a remény
Orbán, Szél és Karácsony a három legnépszerűbb politikus A pártok támogatottságát és az egyes politikusok megítélését vizsgálta januári kutatásában a Publicus Intézet.
Fordulat Bora Borán: Nyolc év után hazajöhet a kisfiú, de mégsincs happy end Újabb tárgyalások zajlottak nemrég a Bora Bora-i esetként ismertté vált házaspár ügyében.
Szabó Viola lett Szentlőrinckáta polgármestere Szabó Viola független jelöltet választották meg Szentlőrinckáta polgármesterének a vasárnapi időközi választáson - közölte az MTI-vel a település jegyzője
Kilenc négyzetméter kell, hogy új otthona legyen a súlyosan beteg Marcinak Albérletben élnek a hejőpapi Rátkaiék, miután tavaly augusztusban elveszítették otthonukat. A súlyosan beteg kisfiút gondozó család megvásárolhatná az ingatlant, ám pénz hiányában csak állami segítség jöhet szóba. Ahhoz viszont kilenc négyzetméterrel kellene bővíteni a lakást, hogy megkapják a támogatást.

Top hírek:
Túl enyhe a tél, nem lehet aratni a nádat a Balatonon Komoly fagyokra lenne szükség, hogy betakarítsák a tervezett mennyiséget.
Az EU-tagok parlamentjei közül a magyar a legmacsóbb De az arab államokban is nagyobb arányú a képviselőnők aránya.
Sok baleset történt a hó miatt, egy ember meghalt Sződligetnél hókotróval ütközött egy autós.
Hétfő délután megint jön a hó Leginkább a Nyugat-Dunántúlon havazhat.
Gyilkolt a szén-monoxid Székesfehérváron Egy férfit eszméletlen állapotban húztak ki a házából, de nem tudtak segíteni rajta.
Három órán belül 30 kiló marihuánát találtak az ásotthalmi vámosok 60 millió forint értékű kábítószert találtak a szerb-magyar határátkelőn elfogott férfiak gépjárműveiben.