17 lencsés kamerát mutatott be a Samsung

Leginkább egy robotporszívóra hasonlít, valójában vérprofi kamera.

2017. október 20. 13:00

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Tervezett elavulás: az olaszok az Apple és a Samsung után is nyomoznak Olaszország trösztellenes hatósága tervezett elavulás vádjával nyomoz az Apple és a Samsung után.
Önnek hogy tetszik? Olimpiai kiadás készült a jelenlegi legjobb Samsung telefonból Ha már a Samsung hazájában rendezik a téli olimpiát, dukál egy hangulatos olimpiai okostelefon-változat.
Az olasz Fogyasztóvédelmi Hatóság vizsgálja a Samsungot Felhasználói bejelentések alapján az olasz hatóság vizsgálatot indított a Samsung ellen a készülékek feltételezett lassítása okán.
Elsőként gyárt GDDR6-os memóriát a Samsung A 16 gigabites lapka az előre beharangozottnál picit jobb paraméterekkel is jön.
Ismét csúszik a Samsung hajlítható telefonja A Galaxy S9 viszont már az MWC alatt bemutatkozik majd.
Speciális magnéziumötvözetből készülhet a Galaxy S9 A Samsung egyik védjegyeztetési eljárása arról árulkodik, hogy az idei zászlóshajók háza magnéziumötvözetet használhat.

FCC tanúsítványt kaptak a Samsung új csúcsmodelljei A Samsung Galaxy S9 és vélhetően az S9+ a premierre készülődik, az FCC tanúsítvány legalábbis már biztosan zsebben van.
Ilyen érdekességekről árulkodott a Galaxy S9 doboza Izgalmas és új kamerát, valamint sztereó hangszórót hoz majd a Samsung következő zászlóshajója.
Ez lehet a CES legszebb vezeték nélküli töltője Hamarosan érkezik az iOttie újdonsága, amely egy Samsung Galaxy S8-at vagy egy Apple iPhone X-et egyaránt képes tölteni.
Az arcfelismerésre gyúr a Samsung új mobilchipje Nagyon úgy tűnik, hogy az Apple példáját követnék az idei telefonokkal.
Igazi retró hangszórót villantott a Samsung-AKG Olyan mint egy modern táskarádió. A cég felvásárlása óta ez az első közös fejlesztés.
Újabb bevételi rekord kapujában a Samsung Az előzetes pénzügyi jelentés szerint nagyon ment a szekér a negyedik negyedévben, várhatóan 2017 harmadik negyedévét is lepipálták.