17 lencsés kamerát mutatott be a Samsung

Leginkább egy robotporszívóra hasonlít, valójában vérprofi kamera.

2017. október 20. 13:00

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Idő előtt jön a Galaxy S9, és sokat változik a hátlapja Állítólag a vártnál korábban jelenik meg a következő Samsung zászlóshajó, azért, hogy belerondítson az iPhone X sikerébe.
Független tesztelő állítja: ennek az okostelefonnak a legjobb a kijelzője az összes között A DisplayMate évek óta vizsgáztatja a különféle eszközök kijelzőit. Most az iPhone X megjelenítőjéről mondott, az Apple (és a Samsung) számára igen szívmelengető véleményt.
Ön mit tippel, melyik gyorsabb? Itt a Galaxy Note8 és az iPhone X sebességtesztje Azon túl, hogy a pár napja megjelent iPhone X-et önmagában is vizsgálgatják, megkezdődtek az összehasonlító tesztek is, hogy látható legyen, hova sorolódik az újdonság a csúcskészülékek hierarchiájáb...
Frissítsen, ahogy lehet: súlyos sebezhetőségek az Apple, a Samsung és a Huawei telefonjain A Zero Day Initative (ZDI) által rendezett éves Pwn2Own rendezvényen az iPhone 7, a Galaxy S8 és a Huawei Mate 9 Pro súlyos sebezhetőségeire derült fény.
Piacvezetővé vált a Samsung Az olcsóbb modellek iránti kereslet növekedésének köszönhetően nőttek a Samsung eladásai, és a vállalat megerősítette vezető helyét az okostelefonok globális piacán.
Masszív siker a Samsung félvezetős biznisze A letartóztatott vezérigazgató sem húzta le a céget, elképesztő menetelést mutat a Samsung.

Élet a Galaxy Note7 után: óriási profitot vágott most zsebre a Samsung Lassan végleg feledésbe merülhet a Galaxy Note7, a Samsung pedig jobban van, mint valaha, legalábbis óriási működési profitot vághatott zsebre a harmadik negyedévben.
Ismét rekordnyereség a Samsung konyháján Az előző negyedév árbevételét és profitjait is sikerült túlszárnyalnia a koreai vállalatnak 2017 harmadik három hónapjában.
Újabb probléma a Pixel 2 XL-lel A kijelző polarizálása sem az igazi, a Samsung megragadta az alkalmat, hogy saját OLED paneljait dicsérje.
Csak jövőre kapnak Oreót a Samsung készülékei? A Samsung egy törökországi képviselője állítja, a gyártó modelljei csak 2018 elején kapják meg az Android legfrissebb főverzióját.
Apró M.2 NVMe SSD lesz a Samsung PM971 A kártya lelke a korábban bemutatott, mindent egybesűrítő egy szál BGA chip.
Megy vissza a bíróságra az Apple és a Samsung A Legfelsőbb Bíróság megsemmisítette a gyártók közti gigaperben született ítéletet.