Lezuhant a Várból egy ló

Megijedt, a lovasa még idejében le tudott ugrani róla. A ló egy étterem mögé zuhant és elpusztult.

2017. október 20. 13:07

A cikk folytatása...Friss hírek
Napi horoszkóp - november 19 Vajon mit tartogatnak ma neked az égiek? Szerencsét? Kudarcot? Jó kedv, vagy ború uralja a hangulatod?
Petefészekciszta: mennyire veszélyes? A petefészekciszta egy folyadékkal teli, vékony falú kis tömlő, mely a petefészekben található. Az esetek nagy részében nem jelent különösebb problémát, annak eltávolítására sokszor nincs is szükség. ...
A csok eddig 240 ezer családnak jelentett segítséget Egy jól működő otthonteremtési rendszer a gyermekvállalást is ösztönzi. Mivel a gyermekek megsokszorozzák a szülők erejét, a gyermekek nemzedéke pedig az ország erejét, az otthonteremtési program megvédését a legfontosabb ügyek között tartja számon a kormány - mondta Dömötör Csaba a BabaMama Expón szombaton, kiemelve, hogy eddig mintegy 240 ezer családnak segített a családi otthonteremtési kedvezmény (csok).
Bosszú vagy szerelem - ORSZÁGOS TV PREMIER - hétköznap 16.50 Ajánló - Bosszú vagy szerelem - országos tv premier hétköznap délutánonként a TV2-n!
Hello Hollywood - Návai Anikóval - 30. adás Jennifer Lawrence pályafutása egyik legjobbjának tartja az Anyám! című filmet, melynek forgatásai alatt komolyabb sérülést is szenvedett. A film kapcsán a gyönyörű színésznő Návai Anikónak elárulta, milyen a kapcsolata édesanyjával, beszélt imádott kiskutyájáról, valamint elmondta, mit gondol a hollywoodi zaklatási ügyekről, és azt is, mikorra tervezi a gyermekvállalást.
Feküdjön otthon, vagy menjen orvoshoz? Az összes légúti fertőzésre igaz, hogy érdemes ágyban maradni, pihenni, főleg, ha lázasak is vagyunk. Ha erre nincs mód, akkor is kerülni kell a megerőltető munkát, így a szervezet könnyebben meg tud birkózni a kórokozókkal. ...

Lezuhant a budai Várból és elpusztult egy ló Lezuhant a budai Várból és elpusztult egy elszabadult ló - közölte a Várgondnokság Közhasznú Nonprofit Kft. pénteken az MTI-vel. Személyi sérülés nem történt.

Top hírek:
A morcos veteránoknak is ritmusra mozgott a lábuk Egy kicsit több rajongó, és rengeteg szakmabeli nyomta végig a pesti klubfesztivátl. Végetért a második BUSH.
Orvostovábbképző tanfolyam indult Beregszászon A magyarországi családorvosi tevékenység tapasztalatainak kárpátaljai orvosokkal történő megosztását szolgáló továbbképző tanfolyamot Grezsa István kormánybiztos nyitotta meg szombaton.
Az Arsenal nyerte az észak-londoni derbit, a City klubcsúcsot döntött A Liverpool és a Chelsea sem hibázott, Coutinho és Morata továbbra is remekel.
Még jobban elhúzhat a Barcelona A lehető legjobbkor térhet vissza a pályára a térdsérüléssel bajlódó Isco.
Nagy balhét csinált a Kiss-tag az amerikai tévécsatornánál Meg is lett az eredménye: örökre kitiltották.
Hoppá! A török híresség frufrura váltott A Bosszú vagy szerelem című sorozat színésznője, Tuba Büyüküstün ismét mesés frizurára váltott. Neked, hogy tetszik a török híresség átalakulása?