Hétfőn készít utoljára érmét a belga királyi pénzverde

Átadják a pénzverdét, addig nem vernek eurót.

2017. október 23. 10:50

A cikk folytatása...Friss hírek
Nagy bejelentést tett a Skoda: különleges modell jön 2020-tól megkezdik az elektromos autók gyártását.
Az istennő alkonya a Merkel-korszak szétesése Merkelnek már nincsen meg a szükséges politikai ereje és tekintélye, hogy egy kormányt megalakítson. Az EU központi dinamikájáért felelős francia-német tengely újra leállt és Macron most stabilabb képet mutat a hazavágott Merkelhez képest. Eközben a németeknek valahogyan menedzselni kellene Berlin feszült diplomáciai viszonyát Moszkvával, Ankarával, Varsóval és Budapesttel.
1400 milliárd forint az államháztartás első tíz havi hiánya Az NGM szerint ez alapján teljesíthető a 2,4 százalékos hiánycél.
Még hogy a hazai ingatlanpiac erős - Nézd meg mi történik a szomszédban! 2017 kirobbanóan erős éve volt eddig a közép-európai ingatlanszektornak. A befektetési volumenek szinte az összes országban nőttek és a legtöbb indikátor szerint a pozitív folyamatok folytatódni...
Perfectly Imperfect ősz a Tescóban Az emberek szeretik a cég által forgalmazott, szabálytalan küllemű zöldségeket és gyümölcsöket is.
Valami nagyon elromlik az időjárásban Hétvégén egy hidegfront érkezik, milyen időnk lesz addig?

Top hírek:
Drámai adat érkezett a magyar gyerekszegénységről Három ország van csak az egész EU-ban, ahol rosszabb a gyerekek helyzete, mint Magyarországon.
Magyarországon is beindultak a pénzküldő szolgáltatások A külföldre utalt összeg három százalékából is meg lehet úszni egy tranzakciót.
Mi a kapcsolat a BÉT és egy éttermi menü között? A Budapesti Értéktőzsde idén nyáron döntött úgy, hogy új oktatási leányvállalatot hoz létre, a Budapest Institute of Banking (BIB) november végétől szervezi a tőzsdei szakvizsgához, a határidős, az...
Az Alibaba Group, az Auchan Retail és a Ruentex stratégiai megállapodást kötött Kínában Az Alibaba Group Holding Limited (NYSE: BABA, Alibaba), az Auchan Retail S.A. (Auchan Retail) és a Ruentex Group (Ruentex) stratégiai megállapodást kötöttek, amelynek értelmében egyesítik a hagyományos (offline) és a digitális (online) kereskedelemben szerzett tapasztalataikat, hogy új értékesítési lehetőségeket fedezzenek fel a kínai élelmiszerkereskedelem területén.
Új német választások jönnek? Tegnap este a szabaddemokraták megszakították a koalíciós tárgyalásokat Merkellel és a zöldekkel. Így a ma hajnali közlemény szerint Merkel ma tájékoztatja a köztársasági elnököt a tárgyalások sikertelenségéről.
Donald Trump felveszi Észak-Koreát a terrorizmust támogató államok listájára Donald Trump amerikai elnök hétfőn bejelentette, hogy kormánya Észak-Koreát a terrorizmust támogató államok listájára helyezi.