Nemi erőszak kísérletével vádolják a Star Trek korábbi színészét

Egy volt színész és modell elmondása szerint George Takei évekkel ezelőtt elkábította és megpróbálta megerőszakolni.

2017. november 11. 15:30

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Star Trek: Discovery - megrendelték a második évadot A USS Discovery tovább folytatja útját, a CBS nagyon elégedett.

Friss hírek
Lelassulhatnak az európai gyógyszerjóváhagyások Tegnap a Goldman Sachs vezérigazgatója, Lloyd Blankfein egy tweet üzenetben arra hívta fel a döntéshozókat, hogy fontolják meg egy újabb népszavazás kiírását a Brexitről, amelyet ugyankor Theresa May és kormánya is elutasít.
Az Arsenal lenyomta Tottenhamet, besűrítette a PL-t Mustafi fura fejese és Sánchez gólvonalról bebombázott találata döntött.
Jennifer Hudson menyasszonyi ruhája mehet a szekrény mélyére Az énekesnő váratlanul szakított jegyesével, David Otungával.
Januártól már nem kell minden örökösödési vitával bíróságra menni Az ügyek peren kívüli eljárásban, közjegyzővel is intézhetővé válnak.
Megtalálja a meztelen nőt ezeken a tájképeken?
A Spanyol Királyi Lovasiskola tart lovas színházi előadásokat Budapesten Spanyolország legjobb lovasai, az andalúziai Spanyol Királyi Lovasiskola tagjai látogatnak el Budapestre, ahol december 2-án és 3-án mutatják be Andalúz Fiesta című lovas színházi előadásukat a Papp László Budapest Sportarénában.

Második évadot kapott a Star Trek: Discovery Folytatódhat az új Star Trek-sorozat.
Pilot: Star Trek: Discovery Az űr továbbra is a legvégső határ.

Top hírek:
Így temették el Som Lajost - fotók Családja, barátai, zenésztársai és ismerősei a Farkasréti temetőben kí­sérték utolsó útjára a 70 éves korában elhunyt Som Lajost.
A baloldal továbbra is félrevezeti az embereket A Fidesz mindenkit arra kér, hogy vegyen részt a nemzeti konzultációban.
Hat bombázót küldött ma Moszkva az Iszlám Állam ellen Hat Tu-22M3-as hadászati bombázó mért légicsapást az Iszlám Állam (IÁ) objektumaira a szíriai Abu-Kemál város közelében közölte pénteken az orosz védelmi minisztérium.
Gyorskorcsolya VK - Továbbjutottak a magyar váltók A magyarok legfőbb célja a staféták sikeres kvalifikációja volt.
A második szívroham megelőzése: 7 dolog, amit muszáj megtenni Az utókezelés és a rehabilitáció nagyon fontos a további rohamok elkerüléséért.
Fekete-win-win-Győr