Úgy tűnik, BKK-ellenőrből is hiány van már

Az Európai Közbeszerzési Értesítőben megjelent hirdetmény szerint kölcsönzött munkaerővel pótolnák a hiányzó ellenőröket, ügyfélszolgálatosokat, adminisztratív dolgozókat.

2017. november 14. 17:26

A cikk folytatása...Friss hírek
Közeleg a határidő erről egy autósnak sem szabad megfeledkeznie Ronda büntetést kaphatsz, ha elfelejted befizetni a köteleződ.
Újabb magyar innovációs siker a rák elleni harcban A Microsoft Imagine Cup Big Idea Challenge nevet viselő nemzetközi innovációs verseny mezőnyének több száz indulója közül szerezték meg a harmadik helyezést a fiatal magyar innovátorok. A világméretű...
Elegük van a rettegésből: fegyverkeznek a németek Több mint félmillióan váltottak ki engedélyt gáz és riasztófegyverre Németországban.
Egyelőre nem látszik, hogyan törne ki Magyarország az EU toxikus blokkjából Ahogyan a tél megérkezik február végén Magyarországon, úgy futnak fel a fűtési igények is. Ez egyben azt is jelenti, hogy várhatóan érdemben romlik majd a levegő minősége azokon a területeken, ahol a...
Kipakolt Növényi Norbert: tönkre ment, csak emiatt nem vált hajléktalanná Büntetőügye miatt olimpiai életjáradékát is elbukta....
A Gazprom ismét megdöntötte napi földgázexportjának rekordját 652,8 millió köbméter földgázt továbbítottak Európába.

Friss hírek a 3-as metró felújításáról A BKV kiírta a 3-as metró középső és déli szakaszának felújítására vonatkozó tendereit olvasható az európai közbeszerzési értesítőben.

Top hírek:
Bajban a KFC, a szupergyors internetet a SpaceX hozza A hét gazdasági összefoglalója.
452 ezer magyarnak kell hétfőig adót bevallani: mutatjuk, köztük vagy-e Ez nem a május végi határidő előrehozása....
906 milliót ért ez az öt szám a lottón, valaki el is vitte A sorsoláson az alábbi számokat húzták ki. Egy telitalálatos van.
Itt a figyelmeztetés: az Északi-sarkon melegebb lesz, mint Magyarországon Elsőfokú figyelmeztetés lép életbe....
Jobban képben van, mint Bill Gates? A milliárdos eléggé mellé lőtt a bolti áraknak. Önnek jobban megy?
A Saxo Bank nyilvánosságra hozta 2017. évi jelentését A Saxo Bank nagyobb nyereségről számol be, és mind a közvetlen, mind a partnerein keresztüli ügyfeleinek száma rekord nagyságúra nőtt.