A kormánytól várnak ötletet az önkormányzatok, mihez kezdjenek a jobbikos plakátokkal

Plakátügyben kérdezte Vona Gábor a kormányt. Kiderült, hogy az önkormányzatok tanácsért fordulnak a kormányhoz abban az ügyben, mit is kell tenni a plakátokkal.

2017. november 14. 17:33

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Vona Gábor nyílt levele Orbán Viktorhoz A külföldön dolgozó magyar állampolgárok szavazásra történő hazautazásával foglalkozik a Jobbik elnöke.
Terry elment, Vona nem Terry Black és Amanda Elstak is megjelentek szerda reggel a bíróságon, Vona Gábor azonban nem ment el a tárgyalásra. Terry Balcket Vona Gábor azért perelte be, mert az előadóművész azt állította a Job...
A Jobbik néppártosodása miatt többen kiléptek az egri szervezetből Vona Gábor az ügyben azt mondta: szerinte csak egy átlagos átalakítás történt Egerben, ami mindennapos dolog egy pártban.
Vona Gábor szerint sikeres a néppártosodás Továbbra is együttműködne a Jobbik az általa szélsőliberálisnak nevezett LMP-vel, ha a parlamenti matek megkívánja egyebek mellett erről beszélt Vona Gábor (képünkön) azon a sajtótájékoztatón, ahol a...
Vona: A Jobbik felkészült a kormányzásra Vona Gábor szerint testi-lelki-szellemi megújulásra van szüksége az országnak, ezért is van a budapesti jelöltjeik között orvos, fizikatanár és egy volt kardvívó.
Vona Gábor megfenyegette Mészáros Lőrincet A Jobbik elnöke az Echo Tv stábjával üzente meg neki, hogy nem ússza meg az elszámoltatást.

Kész, vége: Heller Ágnes beismerte, hogy jobbikos Heller Ágnes levetette a sárga-csillagot és felvette az árpádsávos gárdamellényt, majd Vona Gábor újonnan beborostásodott arcszőrzetéhez dörgölőzve beismerte, hogy ő biza legbelül mindig is jobbikos v...
Vona: A bevándorlás és a kivándorlás a két legsúlyosabb gond Magyarországon A jelenlegi kormány csak a bevándorlással foglalkozik mondta Vona Gábor.
Vona nem reagált volt párttársai kritikájára Nem akar a biodíszletünk lenni - ezzel a kijelentéssel utasította vissza Vona Gábor, hogy válaszoljon az M1 kérdéseire.
Vona már saját magának is hazudik Miután egybehangzóan a Jobbik jelentős gyengülését mutatják a közvélemény-kutatások, Vona Gábor már arról beszél, hogy nem lehet hinni ezeknek a méréseknek. Ezzel azonban ugyanabba a csapdába esik, mi...
Török Gábor: "A Jobbik változása nem egy szerves folyamatnak látszik" Vona Gábor túl magasra tette a lécet, és a Jobbik néppártosodása erőltetett folyamatnak hat mondja Török Gábor politikai elemző, aki nem tartja elképzelhetőnek, hogy horrorkoalíció jön létre, azt má...
Az év vicce Vona Gábor újabb, hanuka alkalmával a zsidó szervezeteknek küldött jókívánságai különböző érzelmeket váltottak ki az emberekben.