Sötét titkok árnyékolták be az ISIS kivonulását

Több száz dzsihadista fegyveres hagyhatta el családjával együtt az Iszlám Államtól visszafoglalt Rakkát. Az alku már hetekkel ezelőtt ismert volt, az viszont nem, hogy külföldi harcosok is távozhattak, és a győztes szíriai koalíció buszokat bérelt ki elszállításukra.

2017. november 14. 18:38

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
A közel-keleti keresztények sebei lassan gyógyulnak Személyesen kell ott lenni Irakban és Szíriában, fontos, hogy az üldözött közösségek is érezzék, nincsenek magukra hagyva mondta el a Magyar Hírlapnak a CitizenGO nevű nemzetközi keresztény szervezet...
Elkapták az ISIS egyik legismertebb hóhérát Abu Omert, a terrorállam ősz szakállú hóhérát még pénteken fogták el az iraki kormányerők tagjai, azonban csak mára erősítették meg az információt.

Friss hírek
Nagy pofont kapott Szijjártótól a kormányzati kommunikáció A miniszter kijelentette: hazug dolog összemosni a háborús menekülteket a migránsokkal.
Nagy-Britannia nem fog visszalépni az EU-ba A brit kormány második embere szerint egy nemzedéknyi idő után lehet majd ezt újratárgyalni az EU-val.
Sírásó árulta a drogot Budapesten A rendőrök több millió forint készpénzt találtak nála.
Babosék sem akartak lemaradni Fucsovics mögött 1 óra 58 perc alatt sikerült legyűrni a szívós spanyol ellenfelet. Jöhet a nyolcaddöntő!
Újítaniuk kell a bankoknak Térségünk bankhasználati szokásai és az internetelérhetőség felfutása a bankárok szerint további komoly lehetőségeket és feladatokat is jelent a hitelezőknek. Ebben most adottak a fejlődés esélyei: rég nem látott kedvező gazdasági kilátásokkal és fokozott növekedéssel lehet tervezni. Eddig a szigorúbb uniós bankrendszeri előírásokra is jól tudott reagálni a piac.
Uma Thurman és a fotósok találkozása New Yorkban A színésznő kijött egy épületből, mire több fotós is megörökítette a pillanatot.

Az ISIS ismét aktivizálta magát Egyiptomban Jelentések szerint iszlamisták által kihelyezett útszéli pokolgép végzett egy egyiptomi ezredessel és öt katonájával a Sínai-félszigeten, a robbanószerkezet járművük közelében lépett működésbe.
Török lap: az amerikaiak fogva tartják az ISIS vezetőjét Amerikai csapatok fogták el Abu Bakr al-Bagdadit, az Iszlám Állam nevű terrorszervezet vezetőjét, akit most egyik szíriai bázisukon tartanak fogva - állította vasárnap a Yeni Safak török napilap.
Tévés interjút adott az Irakban fogva tartott német ISIS-özvegy Linda Wenzel első alkalommal adott interjút héten a német Das Erste tévécsatornának. A fiatal nő arról beszélt, hogy miért csatlakozott az Iszlám Államhoz.

Top hírek:
[Frissítve] Vizsgálat indult az Apple és a Samsung ellen az olaszoknál Mindkét céget tervezett elavulás végrehajtásával vádolják.
Pozitív kampánnyal reagálnak a civilek a kormány újabb sorosozására A civilek szerint ha egy szervezet külföldről szerez pénzt azért, hogy Magyarországon segítsen, azt nem büntetni, hanem díjazni kellene.
Híddal kötné össze Nagy-Britanniát Európával Boris Johnson A Brexit után jól jönne a gördülékeny közlekedés a brit szigetek és a kontinens között.
Az NBA-sztár élő adásban kosarazta ki Rihannát Hivatalos: LeBron Jamesnek a hátán is van szeme.
Fuck you, Babos! Rekordbüntetés a Babos Tímeát ribancozó amerikai teniszezőnek az AusOpenen.
Bombafenyegetésről szóló üzenetet kapott egy szálloda Moszkvában A rendőrség szállodákat és kollégiumokat vizsgált át Moszkvában terrorakciótól tartva.