Várkonyi Andi átlátszó ruhába bújt - Ilyen szexinek még nem láttuk a tévében

Nagyon dögösen szerepelt Várkonyi Andi az 50 milliós játszmában.

2017. november 14. 19:10

A cikk folytatása...Friss hírek
Várkonyi Andi átlátszó ruhába bújt - Ilyen szexinek még nem láttuk a tévében Nagyon dögösen szerepelt Várkonyi Andi az 50 milliós játszmában.
Szülők vallottak: titokban gyűlölik saját gyerekeiket Minden szülő jól tudja, hogy egy gyerek felnevelése egyáltalán nem könnyű. Pár szülő az anonim vallomásokra szakosodott Whisper nevű oldalon azonban arról ír nagyon őszintén, ők gyűlölik gyerekeiket. Néhányan közülük azt írja, csak néha érez így, mikor nem kap elég hálát, de mások addig mennek, hogy annak örülnének a legjobban, ha nem is lenne gyerekük.
A jóképű színész nőként is nagyon csinos: vicces fotóit imádják a rajongók Tom Lenk tarol az Instagramon kis költségvetésű jelmezeivel.
Vilmos hercegnek az ágyban sincs nyugta - Ezt nyilatkozta A kis György és Charlotte még éjjel is nagyon aktívak.
Bosszú vagy szerelem - 28. rész Sühan megegyezett ugyan Cesurral, hogy együttműködnek, de még mindig képtelen bízni benne. Hülya drogot csempészik Korhannak, hogy kettesben maradhasson vele. Tahsin meghibásíttatja a féket Cesur autójában, viszont arra nem számít, hogy Sühan is a kocsiban lesz.
7 évig fizette elhunyt neje telefonszámláit A 83 éves Maurice Collins 7 évig fizette elhunyt neje telefonszámláját - írja a The Sun magazin. A néni 2010-ben halt meg rákban, ám csak a múlt hónapban jött rá a férje, hogy havonta 20 fontot azért von tőle a Vodafone, mert nejének volt egyszer egy telefonja. Amikor ezzel szembesült, és szólt a társaságnak, azt a választ kapta, hogy fél éves előfizetési díjat utalnak csak vissza, holott látszott a rendszerben, hogy 7 éve nem volt semmilyen irányú forgalom rajta.

Várkonyi Andrea elárulta, Bochkor Gábort is megviselte a kamu ˝halálhíre˝ Várkonyi Andi a Mokkában eloszlatta a férje halálhíréről szóló pletykákat, és elmesélte, hogy ő úgy értesült erről az egészről, hogy ismeretlenek kezdtek neki írogatni. A műsorvezetőnek borzasztó érzé...

Top hírek:
Ninja Warrior - 5. adás 1. rész Kezdetét vette a Ninja Warrior Hungary 5. Selejtezője. Pályára lépett Molnár Niki, Görgey Petra, Gelencsér Tímea, Sallay Szilvia, Gyöngyösi Teca, Mester Nóra és Hunyady Dominika.
Majka egy dolgot hiányolt Batmanről Vincze Gergely Batmanként repült végig az akadályokon. A majomlétrára viszont már kissé megfogyatkozott energiával érkezett - vajon sikerült továbblendülnie az epizódfinálé felé?
Ez a legszebb ékszer, amit Katalin hercegné valaha kapott a királynőtől Bármelyik nő szívesen viselné.
Tari Annamária nagyinterjú: Hogyan mondjunk nemet bűntudat nélkül? Hogyan váljunk le jól szüleinkről? Tudnál nemet mondani a szüleidnek? Törvényszerű, hogy amíg erre nem képes valaki, nem élheti saját, boldog, nyugodt és független életét.
Ropogós pizzás párna leveles tésztából - Gyors és fantasztikus péksüti Ha a pizza kicsit időigényesnek vagy macerásnak tűnik, ezeket a párnákat készítsd el helyette!
Nevelőanyja több millióért éheztette a 11 éves fiút Lyubov Korokova 11 éves nevelt fia csak csont és bőr volt, mert a nő sok pénzt szeretett volna kapni utána - írja a Mirror. A nő most azzal vádolják, hogy különös kegyetlenséggel, megalázással és kínzással érte el, hogy fiú lefogyjon és gyógyszerezte is, hogy az orvosokat félrevezesse. Az anya terve az volt, hogy egy ritka betegség tüneteit produkáltatja a gyerek, amiért rendszeres támogatást tud felvenni.