Dühösek a friss nyugdíjasok, mert nem kapnak idén extra pénzt

A törvény alapján nem jár nyugdíjprémium és korrekciót sem kaphatnak a tervezettnél magasabb infláció kompenzálásaként az idén nyugdíjba vonultak.

2017. november 14. 20:03

A cikk folytatása...Friss hírek
Dühösek a friss nyugdíjasok, mert nem kapnak idén extra pénzt A törvény alapján nem jár nyugdíjprémium és korrekciót sem kaphatnak a tervezettnél magasabb infláció kompenzálásaként az idén nyugdíjba vonultak.
Adják-veszik az ingatlanokat az Appeninnél Az Appeninn Vagyonkezelő Holding Nyrt. 100 százalékra növelte a Pontott Kft-ben lévő üzletrészét.
Durva áremelés jöhet: minden budapestit érint Drágulna a fuvardíj, a várakozási díj és az alapdíj is....
Öt fontos gazdaságfejlesztési EU-pályázat is módosult Öt gazdaságfejlesztési célú uniós pályázat szabályrendszere is módosult tegnap, illetve ma, amelyekről sorozatosan jelentek meg közlemények a hivatalos uniós pályázati oldalon. Az alábbiakban a főbb...
A MOL volt a nap vesztese A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 113,56 pontos, 0,29 százalékos csökkenéssel, 39 140,44 ponton zárt kedden.
Mi a baj az állami árszabályozással? Jönnek a taxisok, árat kellene emelni - mondják - hiszen már tök régen nem emeltek.

Top hírek:
Elárverezik Győzike bútorait és a jakuzziját is A hatalmas tartozás miatt oda lesz az ülőgarnitúra és a jakuzzi is.
Hatalmas pofont kaphat a kormány A végén megint üzenhetünk Brüsszelnek.
Világhírű lett Tállai akciója A Bloomberg is megírta, a NAV elnök odaszólt, és csökkent a benzin ára.
Zsiday Viktor: mi a baj az állami árszabályozással? Ahogy arról már mi is beszámoltunk korábban, az Országos Taxis Szövetség bejelentette, hogy szerintük épp itt az idő egy áremelésre, mivel a budapesti taxizás hatósági árát még 2013-ban szabályozta a...
Erősen kezdett a forint Erősödött a forint a főbb devizákkal szemben a nemzetközi bankközi piacon kedd reggel.
Újabb hidegfront tart Magyarország felé de mikor ér ide? Szombaton kell készülni a következő nagy lehűlésre.