Így lángolt a Pécs belvárosában felrobbant lakás - videó

A tűzoltóknak este hatra sikerült eloltaniuk a tüzet.

2017. november 14. 20:11

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Részegen csapódott a teherautóba Sörösdobozokat találtak annak a sofőrnek a kocsijában, aki egy teherautóba csapódott a hatos úton Pécs közelében. Nagyon sokat vezetett, Ausztriából jött és már csak pár kilométerre volt otthonától, a...
Több pénz jut a vidéki kulturális centrumoknak A tavalyihoz képest idén 100 millió forinttal több, összesen 1,87 milliárd forint állami támogatásban részesül a Pécs kulturális, közművelődési intézményeinek döntő többségét integráló Zsolnay Örökség...
Több állami támogatást kap a pécsi Zsolnay Örökségkezelő A tavalyihoz képest idén 100 millió forinttal több, összesen 1 milliárd 870 millió forintos állami támogatásban részesül a Pécs kulturális, közművelődési intézményeinek döntő többségét integráló Zsoln...
A címvédő Alba Fehérvár a Körmenddel játszik az MK-negyeddöntőben A női kosárlabdázóknál a tavalyi első Sopron Basket ellenfele a PEAC-Pécs lesz.
Poggyász - 2017.12.23. A Poggyászban ezúttal Pécs, valamint Miskolc városának legcsodásabb látványosságai kerültek bemutatásra az ünnepi hangulat jegyében.

Működik a központi gyámság: a kormány elutasította Pécs kötelezettségvállalását Ebből a hitelből és lízingből nem lesz infrastrukturális fejlesztés.
Össztüzet zúdít a civilekre a Fidesz a vidéki nagyvárosokban Pécs, Debrecen, Székesfehérvár, Kaposvár. A Fidesz kampányüzemmódban, egyszerre sorosozhat és civilezhet, teszi is megállás nélkül.
Pécs után Debrecenben is nekimentek Soros Györgynek Maga Kósa Lajos, a város korábbi polgármestere, most már miniszter szólalt meg az ügyben.
Autók karamboloztak Pécs belvárosában Egy ember megsérült.
Nyílt Társadalom Alapítvány: Ezek a megfélemlítő taktikák a magyar történelem legsötétebb időszakait idézik Közleményben reagált a Nyílt Társadalom Alapítvány arra, hogy csütörtökön Pécs közgyűlése elfogadta a Soros-ellenes kiáltványt.