Jó hír: a világ gazdagjai egyre gazdagabbak

És egyre többen vannak. A világ vagyonának felét az emberiség 1 százaléka birtokolja. Örülhetnek a hipergazdagok is.

2017. november 14. 20:26

A cikk folytatása...Friss hírek
Többévados Gyűrűk ura-sorozat készít az Amazon Stúdió Az Amazon Stúdió megszerezte A Gyűrűk ura globális televíziós jogait és többévados sorozatot indít J.R.R. Tolkien regényei alapján.
Összeállhat Barcelonában a Messi-Suarez-Griezmann hármas Képzeljük el ezt a hármast a Barcelonában.
A futballokos miniszterelnök megtekinti, hol tart a hamarosan világszínvonalú magyar labdarúgás Orbán Viktor (sálban), mellette Georges Leekens leendő szövetségi kapitány és Csányi Sándor MLSZ-elnök/gazdag emberFotó: M4 SportAz állás: Magyarország Costa Rica : 0 0. (A lefújásig érdemes felidézni Orbán Viktornak az Andorra elleni lebőgés előtti nyilatkozatát.)
A nap legfontosabb hírei – 2017. november 14. Elapadhat az uniós pénzforrás, iskolai lövöldözés Amerikában, razzia a Mall.hu-nál.
Barcelona: eldőlt, Messi megy vagy marad Régóta megy a huzavona az argentin klasszis új szerződésével kapcsolatban.
Befejezte 12 napos ázsiai körútját az amerikai elnök Donald Trump amerikai elnök azt tanácsolta a Délkelet-ázsiai Országok Szövetsége (ASEAN) tagországainak manilai csúcstalálkozójukon, hogy maguk döntsenek a sorsukról, és ne legyenek csatlósai semelyik hatalomnak. Keddi hazautazása előtt Trump azt írta a Twitter-profilján, hogy sok jó barátra tett szert, és jó oka van remélni: ezután kölcsönösen előnyös lesz az Egyesült Államok és ázsiai partnerei közötti kereskedelem.

Top hírek:
Ninja Warrior - 5. adás 1. rész Kezdetét vette a Ninja Warrior Hungary 5. Selejtezője. Pályára lépett Molnár Niki, Görgey Petra, Gelencsér Tímea, Sallay Szilvia, Gyöngyösi Teca, Mester Nóra és Hunyady Dominika.
A parlament megelőzte a bíróságot, ítéletet hirdetett Czeglédy-ügyben Az Országgyűlés elfogadta azt fiatalok és nyugdíjasok kárrendezéséről szóló rendeletet, amiben kijelentik Czeglédy bűnösségét.
Újabb adócsökkentést szavazott meg az Országgyűlés Az Országgyűlés elfogadta az általános közigazgatási rendtartásról szóló törvény hatálybalépésével összefüggő törvények és egyes egyéb jogszabályok módosítását.
Elárverezik Győzike bútorait és a jakuzziját is A hatalmas tartozás miatt oda lesz az ülőgarnitúra és a jakuzzi is.
Láttam a rajongó arcokat, mikor beszélt a bölcs vezér Bródy János posztja az Orbánnal szelfizgető hívekről
Velence polgármestere beszólt a smucig turistáknak Esznek, isznak, aztán amikor hozzák a számlát, sírnak, hogy nem tudnak olaszul.