Társaik sorsáról kell dönteniük Kulcsár Edináéknak

Nincsenek könnyű helyzetben Kulcsár Edináék, hiszen el kell dönteniük, hogy melyik páros utazhat azzal az autóval, amelyik a jó irányba megy, és kiket ültetnek abba az autóba, amelyik 10 percen keresztül rossz irányba halad majd. 

2017. november 14. 20:28

A cikk folytatása...Friss hírek
Gaál Noémi: Nem akarom tudni, hogy nézek ki Gaál Noémi egy kocsiba próbált bekéredzkedni, ám a sofőr nem hagyta, mintha megijedt volna...
Berki Fradi elnöki megválasztásakor úgy érezte, alkalmatlan a pozícióra Nem voltam felkészülve, sőt a tudásom sem volt meg, hogy ellássam az elnöki tisztséget, úgy éreztem, ennek a pozíciónak a betöltésre alkalmatlan vagyok - így fogalmazott Berki Krisztián, mikor Ambrus Attila arról faggatta, mit gondolt, mikor kinevezték a Fradi élére. Hogy akkor miért vállalta el mégis a megbízást, arról is mesélt míg egy kamionban zötykölődtek Ambrussal.
Ázsia Expressz 6. adás - 1. rész A játékosok a nyüzsgő nagyvárosból a csendes természet felé veszik az irányt, ezúttal pedig egy utazótársat is kapnak maguk mellé.
Társaik sorsáról kell dönteniük Kulcsár Edináéknak Nincsenek könnyű helyzetben Kulcsár Edináék, hiszen el kell dönteniük, hogy melyik páros utazhat azzal az autóval, amelyik a jó irányba megy, és kiket ültetnek abba az autóba, amelyik 10 percen keresztül rossz irányba halad majd. 
Megyeri Csilla párja átengedte az amulettet Kulcsár Edináéknak Nagy harcot vívott Csuti és Molnár Zsolt, akinek annyira kidörzsölte a lábát a rúd, hogy inkább feladta a játékot, így Kulcsár Edináék szerezték meg az amulettet.
Zsolti kiakadt, hogy a milliós órájára pályázik a sofőr A sofőr fizetséget várt Csilláéktól, amiért elviszi őket a célállomásra, azonban a páros nem tudott mit adni neki. A sofőr Zsolti méregdrága óráját szerette volna megkapni, azonban Zsoltinak esze ágában sem volt neki odaadni, inkább kiszálltak a kocsiból.

Vietnami nyelvlecke: nézd, hogy gyakorolnak Kulcsár Edináék Cuki, egy helybéli lány tanítgatta a helyes hangképzést és kiejtést Edinának és Csutinak...

Top hírek:
Ninja Warrior - 5. adás 1. rész Kezdetét vette a Ninja Warrior Hungary 5. Selejtezője. Pályára lépett Molnár Niki, Görgey Petra, Gelencsér Tímea, Sallay Szilvia, Gyöngyösi Teca, Mester Nóra és Hunyady Dominika.
Tari Annamária nagyinterjú: Hogyan mondjunk nemet bűntudat nélkül? Hogyan váljunk le jól szüleinkről? Tudnál nemet mondani a szüleidnek? Törvényszerű, hogy amíg erre nem képes valaki, nem élheti saját, boldog, nyugodt és független életét.
Ropogós pizzás párna leveles tésztából - Gyors és fantasztikus péksüti Ha a pizza kicsit időigényesnek vagy macerásnak tűnik, ezeket a párnákat készítsd el helyette!
Házi fényezőszer, ha megfakult a bőrbútor: egy csapásra újjávarázsolja a kanapét A vegyszerek sokat árthatnak neki.
Nevelőanyja több millióért éheztette a 11 éves fiút Lyubov Korokova 11 éves nevelt fia csak csont és bőr volt, mert a nő sok pénzt szeretett volna kapni utána - írja a Mirror. A nő most azzal vádolják, hogy különös kegyetlenséggel, megalázással és kínzással érte el, hogy fiú lefogyjon és gyógyszerezte is, hogy az orvosokat félrevezesse. Az anya terve az volt, hogy egy ritka betegség tüneteit produkáltatja a gyerek, amiért rendszeres támogatást tud felvenni.
Horváth Tamás a Sztárban sztárról: Elhunyt édesanyám adott erőt a győzelemhez Mindig úgy kezdett az éneklésbe Tamás, hogy előtte tragikus sorsú édesanyjára gondolt. Tőle tanulta, hogy meg kell harcolni az álmaiért.