Többévados Gyűrűk ura-sorozat készít az Amazon Stúdió

Az Amazon Stúdió megszerezte A Gyűrűk ura globális televíziós jogait és többévados sorozatot indít J.R.R. Tolkien regényei alapján.

2017. november 14. 20:43

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Megvan, itthon hol láthatjuk A gyűrűk ura-tévésorozatot Az Amazon Prime szerezte meg A gyűrűk urát.
Hivatalos: Készül a Gyűrűk Ura-sorozat A Variety beszámolója szerint hivatalossá vált, hogy készül a múlt héten még csak szóbeszéd szintjén emlegetett, Amazon által készített Gyűrűk Ura-sorozat. Az első információk szerint teljesen új tört...
Felismeri? Így néz ki most A Gyűrűk Ura Csavardi Samuja Sean Astin a legnagyobb rajongóját lepte meg.
Gyűrűk Ura-sorozattal erősít az Amazon? A pletykák szerint a Warner Bros. és a Tolkien-hagyatékát kezelő cégek több platformtulajdonossal is tárgyalnak a Gyűrűk Ura sorozatváltozatáról. Egyelőre az Amazon tűnik a legesélyesebb partnernek.

Gollam a tévébe költözik, jöhet A Gyűrűk Ura sorozat Zsákosék kalandjaival szeretne válaszolni az Amazon a Trónok harca sikerére.
Tavaly is sorra kerültek felszínre Budapest föld alá került csodái Aranypénz, kínai porcelán, féldrágakő gyűrűk és Árpád-kori városfalrészlet a BTM 2016-os fővárosi ásatási eredményeit bemutató kiállításon jártunk.
Hobbitfalván járt a világbajnok Birkás Annak idején Új-Zélandon 148 helyszínen forgatták A Gyűrűk Ura című trilógiát, és a Hobbit előzményfilmet. Nos, a filmkedvelő szegedi világbajnok kajakos, Birkás Balázs addig nem nyugodott, amíg meg n...
Két fejes is lemondott a szexuális zaklatási ügyben Harvey Weinstein kedden benyújtotta lemondását produkciós vállalatánál. Közben Roy Price, az Amazon Stúdió szexuális zaklatással megvádolt főnöke is távozott posztjáról.