Így temették el Som Lajost - fotók

Családja, barátai, zenésztársai és ismerősei a Farkasréti temetőben kí­sérték utolsó útjára a 70 éves korában elhunyt Som Lajost.

2017. november 17. 20:15

A cikk folytatása...Friss hírek
7 fontos dolog, amit csak a boldog párok csinálnak lefekvés előtt Rátok is jellemzőek?
Kommentháború: Nekiestek az emberek a bénázó magyar olimpikonnak Undorító üzenetekkel bombázzák.
Bekerült egy melegcsók az olimpiai közvetítésbe Gus Kenworthy amerikai síelő az éremnél is nagyobbra tartja, hogy ő lehet az első meleg sportoló, akinek a csókja belekerült az olimpiai közvetítésbe.
Kedvenc metrójától búcsúzott el a vezető Könnyek között bú­csúzott kedvenc metrószerel­vényétől egy 54 éves férfi, aki az elmúlt két és fél évben egy felújításra küldött, különleges járaton teljesített szolgálatot. A kék vonalon bő tíz évvel az ez­redforduló előtt, a piroson pedig utána szüntették meg azokat a föld alatti vonatokat, amelyeknek az irányításához még két ember kellett.
Kiakadtak a rajongók Madonna félmeztelen fotóján Nem értik, mi történik vele.
Nem semmi: ennek a sportnak hódol A szökés színésznője! Sarah Wayne Callies, a népszerű sorozat egyik női főszereplője nemrég csodálatos fotót töltött fel a közösségi oldalára, amin épp kajakozik.

Budapest ostromának civil áldozataira emlékeztek a Farkasréti temetőben Ha a nemzet tagjai képesek a halottaikra tiszta szívvel, egymás iránti megértéssel emlékezni, akkor van jövőnk mondta Szakály Sándor történész.

Top hírek:
Összejöttek a Sztárban Sztár+1 kicsi versenyzői Közös képpel árulta el rajongóinak Nagy Bogi, hogy a műsor alatt összejött versenytársával, Varga Szabival. A kép alá sok-sok szív kíséretében azt írta: Vadonatúj érzés. A Sztárban Sztár+1 kicsi alatt még csak sejteni sem lehetett, hogyan éreznek egymás iránt, de most hogy véget ért a verseny, végre felvállalhatták kapcsolatukat.
Íme, a hatoslottó nyerőszámai - Vajon gazdára talált az 530 millió? Ezek a hatoslottó nyerőszámai a 7. játékhéten.
Narancsbőr és hurkás combok ellen: így kellene végezni a váltózuhanyt Felfedjük a leggyakoribb tévhiteket, és megmutatjuk a helyes technikát.
Megmutatta: Ilyen hajlékony volt fiatalon Csisztu Zsuzsa - Fotók Régi képeket mutatott az egykori tornász.
Katalin hercegné szexin dekoltált estélyiben - Az esti BAFTA-gála legszebbje volt Ilyen gyönyörű volt a díjkiosztón.
A Tesco öltözőjében filmezték le, ahogy szájával elégíti ki 19 éves beosztottját videó 18+ Minek az embernek ellenség, ha egyszer ilyen remek kollégái vannak?   gondolhatja az angliai Neville Fox, akit munkatársai a munkahelyi öltöző ablakán keresztül videóztak le, amint épp szexuális gyönyörökben részesíti 19 éves beosztottját, Caitlyn Kirby-t. A kollégák alapos munkát végeztek, a videót az internetre is feltöltötték, aminek következtében a 35 éves Foxot és Kirby kisasszonyt nem egyszerűen kirúgták, hanem szabályosan kivezették a Tesco üzletlánc norwich-i áruházából.