IKEA állásfoglalás a BASF ügy kapcsán

A sajtóban több helyen megjelent és az IKEA termékeit is érintő BASF ügy kapcsán az IKEA szeretné tájékoztatni vásárlóit, hogy a megnövekedett diklórbenzol szint, mely a BASF cég gyártási hibája során került bizonyos termékekbe, nem jelent egészségügyi kockázatot.

2017. november 23. 1:30

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Megszólalt az IKEA a veszélyes anyaggal készült matracok ügyében A BASF a határértéket túllépő diklórbenzolt használt a matracok habjába, az eset több matracgyártót és forgalmazót is érintett.
Egy 1992-es IKEA hirdetés feltette az Élet Végső Nagy Kérdését Mondjuk eleve különleges időszak volt Magyarországon, amikor meg lehetett próbálni bármit eladni Marx említésével.
Igazságtalan kirúgás miatt támadják az olasz IKEA-t Gyerekei miatt nem tudott reggel 7-re bejárni egy egyedülálló anya, ezért 17 év után kirúgták.
Az IKEA az Aldi és a Lidl babérjaira tör - Nem hiszed el, hol épülhetnek a következő üzletek Változtat eddigi koncepcióján az IKEA, így a jövőben a városok peremkerületei, illetve agglomerációja helyett sokkal inkább a városközpontokban hozná létre új üzleteit. Részben újraszervezi...

Gyerekhalálok miatt bútorokat hív vissza az IKEA, tarolt a Fekete Péntek A hét legfontosabb gazdasági eseményeinek összefoglalója.
A 8 gyermek halálát okozó fiókos szekrényt Magyarországon nem hívják vissza Újból visszahívást hirdetett meg az IKEA a Malm fiókos szekrényre az Egyesült Államokban és Kanadában. A visszahívás 29 millió darab terméket érinthet a Magyarországon is kapható komódból. Egy nyolcad...
Az IKEA hatalmasat trollkodott az olasz szövetségi kapitányon Gian Piero Ventura aligha lesz törzsvendég a svéd bútoráruházban.
Az olaszországi IKEA nem bírta ki, hogy ne süssön el egy kispados poént