IKEA állásfoglalás a BASF ügy kapcsán

A sajtóban több helyen megjelent és az IKEA termékeit is érintő BASF ügy kapcsán az IKEA szeretné tájékoztatni vásárlóit, hogy a megnövekedett diklórbenzol szint, mely a BASF cég gyártási hibája során került bizonyos termékekbe, nem jelent egészségügyi kockázatot.

2017. november 23. 1:30

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Piaci összeomlásra játszik a világ legnagyobb hedge fundja? A Deutsche Bank, az Allianz és a BASF is a Bridgewater Associates célkeresztjében van, a világ legnagyobb hedge fundja ugyanis elkezdte shortolni a német óriáscégek papírjait. Miközben hétfőn az...
Ideje új kedvenc illatot választani a citrus helyett A növekvő kereslet mellett a német BASF gyár leégése is nehezíti az illatanyag előállítását.
Erre költötték a pénzüket a magyarok az IKEA-ban Tányérok? Cipőkanál? A Buksza rákérdezett, hogy mik voltak tavaly a magyarok kedvencei az IKEA-ban.
Ilyenek az IKEA trükkjei, és kiderült, mire készül a Coca-Cola Heti gazdasági összefoglaló.

Nem kell az IKEA lapra szerelt készháza a magyaroknak Ahogy a napelem és PET-párna sem.
Hivatalos: ennyiért szállít házhoz az Ikea Fővárosiak előnyben....
A magyar Ikea bevezette az internetes vásárlást Ráadásul országos házhoz szállítással, bár megkérik az árát.
Soha senki sem vallott annyiszor kudarcot, mint az IKEA alapítója Legalábbis ő ezt mondja magáról. A hétvégén elhunyt Ingvar Kamprad szenvedett, ha rendben mentek körülötte a dolgok, a küzdelem éltette.
A nap legfontosabb hírei 2018. 01. 28. Meghalt az IKEA alapítója, Federer behúzta a 20. Grand Slamet, tüntettek a Kossuth téren.