Tűzoltó tematikájú játszóteret avatott a II. kerület

Láng Zsolt polgármester elmondta, 14 új játszószert létesítettek, ezek között van egy tűzoltóállomás tűzoltócsővel.

2017. november 23. 10:30

A cikk folytatása...Friss hírek
Tarlós fizettetne Garancsival, ő állítja, nem tartozik Újabb ötéves pályázatot írt ki a Fővárosi Közgyűlés az elefántfüleknek is nevezett köztéri hirdetési felületek használatára. A pályázatot az ellenzék szerint az Esma Zrt.-re, Garancsi István cégére szabták, pedig az évek óta nem is fizet a használatért.
Rendőrök őrzik az M5-ösön történt lövöldözés túlélőjét A férfi hat lövést kapott.
Török Gábor: Az emberek telítődtek Sorossal A választóknál ez a téma már telített, csak a megerősítésre alkalmas, a meggyőzésre már biztosan nem értékeli a Soros-tervről szóló konzultációt Török Gábor a Heti Válasznak.
BKV: Nem biztos, hogy rozsda, ami rozsdának látszik a 3-as metrón Szerintük az is lehet, hogy csak a lemosott kosz rakódott oda.
Félmilliót kaphat, ha felismeri ezt az arcot Egy szolnoki dohányboltot rabolt ki ez a férfi.
Nap képe: Gőgös Zoltán beöltözött Mikulásnak Szegfűs Mikulásnak hívta magát.

Top hírek:
Magyar álcivil-határozó: itt a legnagyobbak listája, hogy ne nézzék hülyének A kormány álcivilek egész hadseregét működteti, hogy bármely vitában legyenek függetlennek látszó támogatói. Bemutatjuk az öt legnagyobbat.
Szirénázó tűzoltóautó ütközött egy teherautóval Egy ember megsérült.
Nincs is jobb hely Bayer Zsolt könyvének bemutatójára, mint a kormányhivatal nagyterme A részvételt gov.hu-s emailcímen kell jelezni. A hivatal szerint ez csak terembérlés, Bayer pedig "az állam által kitüntetett író".
Tarlós a 3-as metróról: Egyetlen liftet sem fogunk kispórolni Az ellenzék felvetette, hogy minden állomás legyen akadálymentes.
Az áron aluli szerződés is tiltott pártfinanszírozás A 2014 óta lévő szabályozásra figyelmeztet a Számvevőszék.
Nem történt ilyen 65 éve a törökök és görögök között Recep Tayyip Erdogan személyében hatvanöt év után először látogat török államfő csütörtökön Görögországba.