Beszállás, indul a Budapest Időgép

Akit kicsit is érdekel a töri, tapsikoljon, és keressen rá gyorsan a saját házára az új oldalon: jön a digitális kánaán. Mutatjuk a lépéseket.

2017. november 30. 20:51

A cikk folytatása...Friss hírek
Nincs megalkuvás, 3. rész: Katinka kukában regenerálódik Floridában 35 fokos forróság, 8 fokos víz és egy eredetileg hulladékgyűjtőnek megálmodott műanyag kuka ki gondolná, hogy ezek mind kellettek Hosszú Katinka riói sikereihez?
Szikora Róbert nem örült annak, hogy Tóth Andi Afrikába ment Ha az énekesnő az ő lánya lenne, biztosan nem engedte volna, hogy elvállalja a műsort.
A fogyasztói árak novemberi alakulásáról közli jelentését a KSH A fogyasztói árak novemberi alakulásáról közli ma jelentését a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).
Villanyoszlopnak hajtott a busz A baleset Verpeléten történt, mentesítő járat ment az utasokért.
Hoppál Péter államtitkár arcképét ábrázoló dísz teszi igazán egyedivé Pécs karácsonyfáját A fenyőfát óvodások díszítették.
Életben és elitben maradtak Női kézilabda-válogatottunknak megadatott a visszavágás lehetősége, és élt is vele. 2015-ben, a dániai világbajnokság nyolcaddöntőjében a lengyelek ütötték el a továbbjutástól és a riói olimpiai részvétel esélyétől csapatunkat, amely tegnap a németországi vb csoportkörében 31-28-cal vett elégtételt.

Top hírek:
A sors útjai - 114. rész Fernandanak sokat kell gyakorolnia, hogy az egyik legjobb hegedű művész lehessen és az egyik oktatója is közölte vele, hogy csak úgy lehet sikeres, ha a zenében és a magánéletben is száz százalékot nyújt. Pedro és Amelia a mézesheteiket töltik, önfeledt boldogságban. Iganacio és Marissa szerelme kibontakozóban van.
18 éve Budakalászon kútba fulladt nő ügyét oldották meg Kiderült, a férj lökte a kútba a nőt.
Meghalt a világ egyik legnépszerűbb pornószínésznője August Ames 23 éves volt. Barátai szerint depressziós volt, és önkezével vethetett véget életének.
Hármas karambol Szentendrén A 11-es főút és Szent István utca kereszteződésénél ütköztek össze.
Kaspersky visszavág: "Inkább kivonulok Oroszországból" Korábban megalapozatlan összeesküvés-elméletről beszélt, most pedig azt állítja, kivonulna Oroszországból, ha kémkedésre akarnák rávenni a Kaspersky Lab alapítójának igazán elege van már a vádakból.
Nem csak a migráció a mozgatórugója a vitának Magyarország súlyos vitában áll az illegális bevándorlás ügyében, amely meghatározó sorskérdés a kontinens jövője szempontjából. Erről a külgazdasági és külügyminiszter Szijjártó Péter beszélt Brüsszelben, ahol ma ismét Magyarországról tartottak meghallgatást. Az elemző szerint semmiféle új téma nem került elő.