Felkerült a Spotifyra Taylor Swift új lemeze

2017. december 1. 9:04

A cikk folytatása...Friss hírek
Habony? Orbán? Lázár? Dehogy! Ők öten az új Fidesz-kétharmad letéteményesei
Kincsekre bukkantak az Adrián Kincses hajóra bukkantak az Adriai-tengerben. Az elsüllyedt gálya velencei kereskedelmi hajó volt az 158090-es években, és értékes árut szállított. A rakomány felszínre hozatala nehézkes volt, ugyanis ötven méter mé­lyen feküdt a tenger fenekén, így a búvároknak rendkívül kitartóan kellett dolgozniuk.
Novák Katalin: Magyarországon az uniós átlag alatt van a fiatalkori munkanélküliség Magyarországon az elmúlt hét évben jelentősen csökkent a fiatalkori munkanélküliség, és már jóval az európai uniós átlag alatt van mondta az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) család- és ifjúságügyért felelős államtitkára pénteken Budapesten, sajtótájékoztatón.
Ennél szórakoztatóbb már nem is lehetne az ellenzéki roncsderbi Miközben az MSZP a DK-t kergeti és a Momentum úgy csinál, mintha párt lenne, addig Karácsony Gergely (Párbeszéd) úgy döntött, szívesen lenne a nagy ellenzéki összefogás miniszterelnök-jelöltje. Csakhogy Karácsony pátjának eddigi szövetségese, az Együtt, ezt annyira nem vette jó néven.
Egyetemisták alkotásaiból nyílt kiállítás az A38 Hajón Közel 400 képzőművészeti alkotás és 240 pályázó az idei KÉPZŐ pályázat mérlege. A Diákhitel Központ idén hatodik alkalommal meghirdetett festészeti, grafikai és fotóművészeti pályázatán a technológia mindennapi életünkre gyakorolt hatását járták körül a pályázó fiatalok.
A Posta tagadja, hogy központi utasításra nem dobják be a levelet a ládába a postások De ettől persze még nem dobják be, és a Posta szerint erre a jogszabályok alapján joguk is van.

Top hírek:
A sors útjai - 114. rész Fernandanak sokat kell gyakorolnia, hogy az egyik legjobb hegedű művész lehessen és az egyik oktatója is közölte vele, hogy csak úgy lehet sikeres, ha a zenében és a magánéletben is száz százalékot nyújt. Pedro és Amelia a mézesheteiket töltik, önfeledt boldogságban. Iganacio és Marissa szerelme kibontakozóban van.
18 éve Budakalászon kútba fulladt nő ügyét oldották meg Kiderült, a férj lökte a kútba a nőt.
Nem csak a migráció a mozgatórugója a vitának Magyarország súlyos vitában áll az illegális bevándorlás ügyében, amely meghatározó sorskérdés a kontinens jövője szempontjából. Erről a külgazdasági és külügyminiszter Szijjártó Péter beszélt Brüsszelben, ahol ma ismét Magyarországról tartottak meghallgatást. Az elemző szerint semmiféle új téma nem került elő.
Nagyot megy ma a Mol Politikai feszültségek borzolják a kedélyeket, de ez a tőzsdékre nem hat ma. A bitcoin tovább száguld, mindössze 10 órával azután, hogy elérte a 14 ezres szintet, máris 15 ezer dollár fölé került.12...
Soltész: A templomok megújítása a megmaradást segíti A templomok megújítása, a lelki közösség megerősítése a megmaradást erősíti.
Sztárok segítségével jutott el a rászorulókhoz az adománycsomag Wolf Kati, Katus Attila és Szabados Ági is önkéntesként segített az Ökumenikus Segélyszervezetnek.