Pluszpénzt kap Carrie Bradshaw és Törppapa magyar hangja

Az Előadóművészi Jogvédő Iroda Egyesület (EJI) 2017-ben először fizetett jogdíjat azoknak a színészeknek, akik tévé és animációs sorozatok szinkronjának elkészítésében dolgoztak.

2017. december 6. 15:08

A cikk folytatása...Friss hírek
E-mail helyett postán kapjuk a fizetési felszólításokat Az európai vállalatok mindössze 18%-a küld digitális fizetési felszólításokat, Magyarország az átlagnál előrébb tart a folyamatban - olvasható az EOS közleményében. Az EOS Csoport európai fizetési...
Nevetséges dolog miatt esett pofára a brit kormány Minden napra jut szinte valami szerencsétlenkedés a Brexittel.
Pluszpénzt kap Carrie Bradshaw és Törppapa magyar hangja Az Előadóművészi Jogvédő Iroda Egyesület (EJI) 2017-ben először fizetett jogdíjat azoknak a színészeknek, akik tévé és animációs sorozatok szinkronjának elkészítésében dolgoztak.
Nem normális a Bitcoin függőleges grafikonja Miután a múlt héten úgy tűnt a Bitcoin megrogyhat, most ismét kirobbanó formában van a virtuális pénz. Sokan gondolják, hogy ez már messze nem elfogadható.
Régen szóltak be ilyen kőkeményen a nagyvállalkozó Demján Sándornak Az Értelmiségi Szakszervezeti Tömörülés (ÉSZT) közleményében azt írja, hogy a 350 ezer felesleges állami alkalmazottat emlegető Demján Sándor nemcsak a szervezet tagjait, hanem az összes magyar közszolgálatban dolgozót megsértette. Miközben a "magáét" már kivette a közösből a rendszerváltás előtt. ...
Nagyot kaszálhatsz most ingatlannal: mutatjuk, hol érdemes vásárolni Ezek a részpiacok verhetetlenek....

Top hírek:
Visszahívta az Auchan a feketeborsait A fűszer minősége nem megfelelő, ezért ne fogyassza senki, vigye vissza az áruházba! - figyelmeztetnek.
Seszták barátai megnyitották a pécsi kaszinót December elsején megnyitott a 10. kaszinó is Magyarországon.
Donald Trump telefonon tárgyal több közel-keleti vezetővel Több közel-keleti vezetővel is tárgyal kedden Donald Trump amerikai elnök, mielőtt várhatóan bejelenti az izraeli amerikai nagykövetség székhelyének esetleges Jeruzsálembe történő áthelyezésével kapcsolatos döntését.
A magyar és a cseh államfő is bírálta a kvótarendszert A magyar és a cseh köztársasági elnök egyaránt bírálta és elutasította a bevándorlási kvótákat kedden Prágában. Áder János és Milos Zeman a kétoldalú magyar-cseh tárgyalások után sajtóértekezleten nyilatkozott és válaszolt az újságírók kérdéseire.
Fura, de működik négy befektetés, amivel nagyot lehet kaszálni Ha befektetésre gondol az ember, rögtön az állampapírok, bankbetétek és értékpapírok ugranak be, az arany vagy épp a most olyan kelendő ingatlanpiac. Vannak azonban egészen más típusú befektetések is: olyanok, amelyekről még az sem feltétlenül jut eszébe az embernek, hogy az is annak számít. Ráadásul szinte bármelyik háztartásban lapulhat egy ilyen, kisebb vagyont érő befektetés mutatunk négyet, ami bármilyen furcsán is hangzik, de működik.
Évente tízezer agresszív utas fordul meg a légijáratokon Évente közel tízezer agresszív utassal találkoznak a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) légitársaságai, ők valamilyen formában inzultálják a személyzetet, vagy utastársaikat.