Szaakasvili nem adja fel

Nem adta fel magát és a rendőröknek sem sikerült letartóztatniuk a volt grúz elnököt.

2017. december 6. 21:04

A cikk folytatása...Friss hírek
A berlini metróban elénekelt pár számot a U2 Utaztak egyet a föld alatt, kiszálltak, aztán énekeltek.
25% hozamot akarsz jövőre? Ezekből a papírokból érdemes válogatni Összeszedte a MarketWatch, hogy melyek a Wall Street elemzőinek a kedvenc részvényei, melyektől hatalmas, legalább 25%-os árfolyamemelkedést várnak jövőre. A tavalyi jóslatok megvalósulási arányából...
Euróövezeti valutaalap létrehozását kezdeményezte az Európai Bizottság Éveken belül létrehozhatják az Európai Valutaalapot (EMF) az euróövezeti állandó pénzügyi stabilitási mechanizmus (ESM) átalakításával azon javaslatok nyomán, amelyeket szerdán nyújtott be az Európai Bizottság (EB) a gazdasági és monetáris unió elmélyítése érdekében.
Szaakasvili nem adja fel Nem adta fel magát és a rendőröknek sem sikerült letartóztatniuk a volt grúz elnököt.
Cristiano Ronaldo megint történelmet írt a Bajnokok Ligájában A Bajnokok Ligája mind a hat csoportmeccsén betalált.
Visszavonult az egyik legnagyobb brazil spíler Harminchét évesen végleg szögre akasztotta a stoplist.

Top hírek:
A sors útjai - 113. rész Pedro és Amelia összeházasodnak, majd a lakodalomban mindenki tiszteletét teszi az ifjú pár előtt. Még Marianna is aki, csak hogy bosszantsa nővérét fehérben öltözik. Bajkeverő időben oda ér a válogatásra és elbűvöli a marketing cég vezetőjét, Isabella nagy bosszúságára. 
Jóhiszemű idős emberekre specializálódott a szlovákiai rulettkirály J. Balaz egész Magyarországon portyázott, az ebül szerzett pénzt luxusutazásokra költötte.
Bosszú vagy szerelem - 44. rész A bíróság döntött Tahsin sorsáról. Sühan úgy érzi, hogy egy kis távolságra van szüksége ezért elhagyja a várost. Cahide nyomozni kezd a levél és a rajta lévő pecsét után. Cesur eközben végre jó hírt kap, Rifat felébred és az állapota egyre jobb.
VV Fanni előre eltervezett gyilkosság áldozata lehet - Erre utalnak a nyomok Már őrizetbe vettek egy férfit, akit VV Fanni meggyilkolásával gyanúsítanak.
A magyar és a cseh államfő is bírálta a kvótarendszert A magyar és a cseh köztársasági elnök egyaránt bírálta és elutasította a bevándorlási kvótákat kedden Prágában. Áder János és Milos Zeman a kétoldalú magyar-cseh tárgyalások után sajtóértekezleten nyilatkozott és válaszolt az újságírók kérdéseire.
Megalázó vereség után kiütéses Detroit-siker 1-10, három nappal később 5-1, ki érti ezt?