Pellengérre állítanák Magyarországot a Soros-fiókák

Újabb uniós meghallgatás elé néz csütörtökön a magyar kormány.

2017. december 7. 6:00

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Újabb videó került elő Soros György előéletével kapcsolatban Alighanem nehéztüzérségi ellencsapásnak szánta Soros György a saját megszólalását, a kormány viszont csak megköszönheti neki a Soros-tervvel kapcsolatos kampány illusztrálását.
Tuzson: A Soros-terv célja, hogy bevándorláspárti kormány legyen Magyarországon Soros György beavatkozása a választási kampányba különösen veszélyes, hiszen külföldi pénzből támogatnának magyarországi szervezeteket azért, hogy befolyásolják a választások eredményét - hangoztatta.
Torlódások alakultak ki a román–magyar határátkelőkön A négynapos romániai munkaszünet miatt sokan indultak el Romániából Magyarország felé, és torlódások alakultak ki a román–magyar határátkelőkön – közölte az Aradihirek
Egyre több a kínai vásárló a magyar lakáspiacon A kínai miniszterelnök magyarországi látogatása eredményeként több nagy volumenű beruházás indulhat el, és szorosabbá válhat a gazdasági kapcsolat Magyarország és Kína között. Emiatt a magyarországi l...
Irigykedhet ránk az unió Magyarország pár napra a világpolitika középpontjába került.
Deutsch Tamás: az unió csalás elleni hivatala nem támasztotta alá az ellenzék gyanúsítgatásait Nicolas Ilett, az Európai Unió csalás elleni hivatalának (OLAF) ügyvezető igazgatója az Európai Parlament Költségvetési Ellenőrző Bizottságának a Magyarországot érintő OLAF-eljárások ügyében tartott z...

Hetven évvel ezelőtt a nagybátyja bombázórepülője lezuhant Magyarország fölött - és most eljött, hogy megkeresse Amikor Julie Robinson kinyitotta a padláson talált régi dobozt, még nem tudta, hogy a nyomok egész Budapestig vezetnek.
A francia ballibek is beálltak Soros mögé Magyarország ellen Tetemeset sivalkodott a francia Le Monde napilap. És ahogy az lenni szokott a legszánalmasabb liberális mantrákkal erőlködnek: diktatúra, antiszemitizmus, populizmus.
Több áramot fogyaszt a Bitcoin, mint Magyarország Magyarország elektromos áramfogyasztásánál több elektromos energiát emésztenek fel a Bitcoin bányászatot végző és a kriptodeviza-rendszert üzemeltető számítógépek derül ki a Digiconomist kimutatásábó...
Búcsúzzon el Magyarország legszebb múzeumától - Bejártuk a pár nap múlva bezáró Néprajzi Múzeum épületét Pár nap múlva bezár a Néprajzi Múzeum, hogy pár év múlva Kúriaként nyíljon meg ismét. Elmesélünk róla pár titkot, és mutatunk pár csodálatos képet.
Spöttle: Soros fő célja Európa tönkretétele Az Amerikában élő magyar milliárdos tehetne valamit a migránsokért: gyárakat, iskolákat telepíthetne Afrikába, európai fizetéseket adhatna.
Így szólaltak fel a gyerekek a Parlamentben Magyarország jól áll gyermekjogi szempontból.