Pellengérre állítanák Magyarországot a Soros-fiókák

Újabb uniós meghallgatás elé néz csütörtökön a magyar kormány.

2017. december 7. 6:00

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
A Viszlát nyár lett Magyarország legjobb dala Az AWS képviselheti Magyarországot az Eurovíziós Dalfesztiválon, a Viszlát nyár című dalával május 8. és 12. között Lisszabonban.
Soros lassan az összes európai szervezetre ráteszi a kezét Mint a Figyelő legfrissebb száma írja, a strasbourgi Emberi Jogok Európai Bírósága (EJEB) sem teljesen mentes Soros György befolyásától.
Kocsis Máté egy ellenzéki képviselőnek: Készíttettem önről egy pszichológiai elemzést Meglepő dolgokat hozott ki a polgármesterből a Soros-tervről szóló vita a testületben.
A migráció megállítása a tét A migráció megállítása vagy megszervezése a tét az ENSZ globális migrációs csomagjáról szóló kormányközi vitasorozatban - mondta a külgazdasági miniszter. Szijjártó Péter kijelentette: Magyarország sa...
Vitatkoztak a Parlamentben a Stop Soros csomagról, de szavazni nem fognak róla A Jobbik szerint fizikai fájdalmat okoztak a Fidesz érvei.
Magyarország hajlandó lenne többet fizetni Magyarország hajlandó megemelni a tagállami befizetését is annak érdekében, hogy ne csökkenjen az uniós agrártámogatások jelenlegi szintje - jelentette ki a magyar földművelésügyi miniszter.

Meghalt Galambos Béla, korábbi válogatott jégkorongozó A nyolcszoros magyar bajnok négy világbajnokságon képviselte Magyarországot.
Szél Bernadett: Már azt sem mondják, hogy Magyarország jobban teljesít, csak annyit, hogy Soros György van, veszély és felháborodás Hadházy Ákos az LMP országértékelőjén bírálta Karácsony Gergelyt, hogy egyetlen korábbi visszaélést sem tárt fel a kerületében.
Hollik: Az ET emberi jogi biztosa Soros szolgálatában áll Hollik István KDNP-s országgyűlési képviselő szerint elképesztő, hogy Nils Muiznieks, az Európa Tanács (ET) emberi jogi biztosa ilyen leplezetlenül Soros György szolgálatában áll
"Magyarország a béke szigete" Vargha Tamás, a védelmi minisztérium parlamenti államtitkára csütörtökön Brüsszelben, a NATO-tagországok védelmi minisztereinek kétnapos tanácskozását követően kijelentette, mindenki számára fontos sz...
Dermesztő óravázlatok kerültek napvilágra Az oktatás nem véletlenül került már hosszú évek óta a Soros-hálózatok fókuszpontjába.
Minden eddiginél fontosabbnak nevezte Európa számára a külső határok védelmét Szijjártó Péter - a nap hírei Tovább szigorít a "Stop Soros" törvénycsomagon a kormány. Már hétfőn megkezdik az aláírásgyűjtést a szocialisták az országgyűlési választáson induló egyéni jelölteknek.