Jelentős változás az M3-as autópálya kivezető szakaszán

Csütörtök estétől átalakul az M3-as autópálya Budapestről kivezető szakaszának forgalmi rendjét. A leállósávot az M0-s csomópontig átépítik haladó sávvá, hogy ezzel is növelni tudják az útszakasz áteresztő képességét.

2017. december 7. 10:42

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Útnak eredtek az első exportvonatok Kínába A Budapestről elrajtolt szerelvények két irányból közelítik meg a távol-keleti országot.
A kínai gazdaság erősödésében rejlő lehetőségekről beszélt Orbán Viktor a budapesti fórum után - a nap hírei Megjelent a Budapest-Belgrád vasútvonal magyarországi szakaszának felújításáról szóló közbeszerzési kiírás. Többnapos látogatásra Mianmarba érkezett Ferenc pápa.
Majka is részt vett a Budapest Poker Openen A Las Vegas Casino kilencedik alkalommal rendezi meg Magyarország legrangosabb pókerbajnokságát.
Komoly dolgoktól tartanak a magyar városlakók Hogy fognak élni a szegények és a gazdagok? Mik lesznek a legnagyobb kihívások? Mik a városok legnagyobb előnyei, vonzerői? És mikor válhat Budapest okos várossá?
Új tulaja lehet a Lánchíd lábánál lévő Sofitelnek Aláírta a Sofitel Budapest Chain Bridge hotel adásvételi szerződését az Orbis Hotel Group, mint eladó és a Starwood Capital Group, mint vevő, a Lánchíd melletti szálloda tulajdonosváltása néhány...
I/I Azurák Csabával - 2017. 11. 23. - 1. rész Terítéken Budapest közlekedése és a magyar foci. Előbbivel kapcsolatban a BKK vezérizgatójával, Dabóczi Kálmánnal beszélget Azurák Csaba, míg utóbbit Hajdú B. Istvánnal tárgyalja ki. 

Ifi BL: tisztes helytállással búcsúzott a Honvéd A Budapest Honvéd U19-es csapatát irtózatosan eltángálta az orosz csapat az első mérkőzésen, így a visszavágón a becsületéért hajtott a magyar csapat.
Megbírságolta a Budapest Bankot a jegybank A Magyar Nemzeti Bank (MNB) 18 millió, illetve 9,5 millió forint fogyasztóvédelmi bírsággal sújtotta a Budapest Bank Zrt.-t és az Oney Magyarország Zrt.-t többek között a teljes hiteldíj mutató (thm) ...
Tizenhét nagyméretű fát ültetnek el a Városligetben Tizenhét nagyméretű, ligethonos fát ültetnek el hétfőn a Városligetben a park kert- és tájépítészeti megújításának első lépéseként, a Liget Budapest projekt keretében.
A Budapest Parkban ünnepli 50. születésnapját a Tankcsapda frontembere Lukács Lászlóék ráadásul nem aprózzák el: dupla koncertet adnak jövő tavasszal.
Budapest egyik leggyorsabban fejlődő kerületében bővíti ingatlanportfolióját az OTP Ingatlanbefektetési Alap A hazai piac meghatározó befektetési alapja, az idén novemberben 15 éves és immár 200 milliárd forint nettó eszközértékű OTP Ingatlanbefektetési Alap megvásárolta a XIII. kerületi váci úti irodafolyos...
Négy autó ütközött össze Kőbányán Baleset miatt torlódásra kell számítani Budapest X. kerületében.