Bíróságra vitték a biztosok a CEU-ellen hozott törvényt

Feljelentette az Európai Bizottság Magyarországot.

2017. december 7. 11:12

A cikk folytatása...Friss hírek
Gigantikus a hiány: szórja a milliárdokat a kormány Novemberben tovább hízott az államháztartás központi alrendszerének a hiánya, kumuláltan már 1639 milliárdos a mínusz.
Soltész: A templomok megújítása a megmaradást segíti A templomok megújítása, a lelki közösség megerősítése a megmaradást erősíti.
Schilling külföldön provokál: savval támadtak a darabja után A sorosista provokátor most Lengyelországban verte ki a biztosítékot.
Bréking! Három ügyben is bíróság elé kerül Magyarország Az Európai Bírósághoz fordult csütörtökön az Európai Bizottság (EB), a harmadik szakaszba léptetve ezzel egyszerre a civil törvény, a felsőoktatási jogszabály-módosítás, illetve a menekültkvóták...
Újra Judas Priest koncert-Budapesten Új lemezükkel, a Firepowerrel turnéznak jövőre, július 24-én a Budapest Arénában is fellépnek.
Mi legyen az árva jegesmedvebocsokkal?

Beszédes balliberális kérdések az unióban A baloldal nemcsak itthon, de ahogy csak lehet Brüsszelben is gáncsolja a kormány migrációs politikáját. Európai parlamenti képvise­lőik írásbeli kérdéseikben számos esetben az Európai Bizottság Magya...

Top hírek:
Bosszú vagy szerelem - 44. rész A bíróság döntött Tahsin sorsáról. Sühan úgy érzi, hogy egy kis távolságra van szüksége ezért elhagyja a várost. Cahide nyomozni kezd a levél és a rajta lévő pecsét után. Cesur eközben végre jó hírt kap, Rifat felébred és az állapota egyre jobb.
A sors útjai - 113. rész Pedro és Amelia összeházasodnak, majd a lakodalomban mindenki tiszteletét teszi az ifjú pár előtt. Még Marianna is aki, csak hogy bosszantsa nővérét fehérben öltözik. Bajkeverő időben oda ér a válogatásra és elbűvöli a marketing cég vezetőjét, Isabella nagy bosszúságára. 
Az áron aluli szerződés is tiltott pártfinanszírozás A 2014 óta lévő szabályozásra figyelmeztet a Számvevőszék.
Bemutatták Kisláb csontvázát Ez a legteljesebb és az egyik legrégebbi Australopithecus csontváz.
Tizenöt góllal nyert a Ferencváros az ob I-ben A Kaposvár hazai medencében győzte le az UVSE csapatát.
Kézi-vb: Dánia megizzadt a brazilok ellen Eduarda Amoriméknak még küzdeniük kell a továbbjutásért.