EP-meghallgatás: a Fidesz itthon Soros-vérpadozik, Brüsszelben józan vitát kér

Boszorkányüldözés Magyarország ellen! - üzeni saját szavazóinak a Fidesz. Köszönjük a vita lehetőségét - mondják ugyenerről az EP-ben. A magyar jogállam leépüléséről vitázott az igazságügyi és belügyi bizottság.

2017. december 7. 11:30

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Új fejezet nyílhat a magyar-amerikai kapcsolatokban Új fejezet nyílhat a magyar-amerikai kapcsolatokban, hiszen a két ország nagyon sok kérdésben hasonlóan gondolkodik - mondta Németh Zsolt (Fidesz), az Országgyűlés külügyi bizottságának elnöke pénteke...
Maguk ugyanezt csinálják, mint Soros, csak Mészárossal és az Eliosszal A fideszes Pócs János hazalátogatott a Jászságba, hogy kényelmes kampányeseményt tartson. De váratlanul szembe találkozott a valósággal. Mi kell ahhoz, hogy ne legyen álszent a kampány?
A Soros-tervről kérdezte a Századvég az osztrákokat Ha 8 osztrák 12 nap alatt 20 currywurst-ot eszik, akkor hány osztrák utasítja el a Soros-tervet?
Kövér László: Ez az utolsó esély, hogy hibázzunk A menekültekről és Soros Györgyről alig, a Fidesz elmúlt nyolc évben elért eredményeiről már annál több szó esett.
Kelemen Anna szerint a Fidesz politikája az állandó sorosozás, de ez neki nem tűnik programnak Majdnem képviselőnek állt, de aztán látva a hódmezővásárhelyi eredményeket, most inkább arra buzdítja az ellenzéki pártokat, hogy mindenhol lépjenek vissza az esélyes jelölt javára.
Fidesz: Semmi rossz nincs az óvodásokkal kampányolásban, hiszen nem is szavazhatnak Most már tényleg hivatalosan nézik hülyének a választókat.

Fidesz: Karácsony komolyan gondolja, amiről beszél? Fidesz: Karácsony Gergely egy kicsit is komolyan gondolja azt, amiről beszél? A magyar emberek érdekét azt szolgálná, ha Karácsony Gergelyék és a többi magyar baloldali képviselő nem szava...
Megint őrjöngött egy EU-biztos Nils Muiznieks: problematikus a migrációval foglalkozó civilek korlátozása A strasbourgi székhelyű Európa Tanács (ET) emberi jogi biztosa problematikusnak tartja, hogy a "Stop Soros" törvé...
A kampány legszomorúbb hozadéka: Soros-plakátok egy 10 éves gyerek legóvárosában
Hazudott a nyilvánvalóról a Soros támogatta Mérce.hu Manipulált számokra hivatkoztak, és a Századvég kutatását is meghamisították.
Újoncok is helyet kaptak a Fidesz-KDNP országos listáján Közzétették a Fidesz-KDNP országos listáját szerda este a nagyobbik kormánypárt honlapján.
Beszállt a sivalkodási versenybe Soros legnagyobb német palotapincsije is És jó Soros-katonához híven csak megerősítette gazdája világról alkotott képét.