György herceg színészkedett az iskolában - Apja nevetve mesélt róla

Ezt a szerepet kapta az iskolai darabban.

2017. december 7. 11:30

A cikk folytatása...Friss hírek
Az RTL maga sem tudja, hol van Kiss Ramóna? Most akkor kórházba került vagy sem?
A Balatonnál nem mindig a környékbeli borokat itták - Mióta lett divat? Változó, hogy éppen mi számít divatos bornak.
Gólyahír - Megszületett a magyar sportoló-műsorvezető gyermeke Nagy az öröm!
Az általa kiásott gödör fogja lett az ügyetlen sírásó Ha az embert munkahelyi baleset éri, az már jó nem lehet, különösképpen akkor, ha az illető éppenséggel egy temetőben dolgozik. Ez történt egy New Jersey-ben dolgozó sírásóval, az 59 éves Peter Ferencze-vel, aki miután gondosan kiásta a sírt, beleesett, majd ott is maradt az alján. Szerencsétlen férfi mellkasi sérüléseket szenvedett, ami csak a mentése után derült ki, amit a helyi tűzoltók végeztek el.
Őszinte vallomás: Memóriazavarral küzd A Piramis tanára... A Piramis szerda esti adásában két-két jó barát csapnak össze egymással. Ismerd meg Csillát és Editet, valamit Gábort és Ákost! Editről barátnője elárulta, rövidtávú memóriazavarral küzd, Gáborék pedig arról meséltek, mire költenék potenciális nyereményüket. És hogy melyik párosnak sikerül továbbjutnia, kiderül szerda este 19.
Majka fizetni is hajlandó elveszett kalapjáért Évek óta kalapban lép színpadra az ózdi rapper, aki nemrég elhagyta kedvenc kiegészítőjét. Az elóadó szerint Tordason, a Majka & Curtis formáció legutóbbi klipforgatásán veszítette szem elől imádott fejfedőjét, amit azóta is kitartóan keres. A minap közösségi oldalán is közzé tette a kalap elvesztésének történetét.

Top hírek:
Szabad a virsli és a felvágott a diéta alatt? Csak ezt kell megnézni a csomagoláson Komoly különbség van a termékek és az étrendek között.
Sandra Bullock lánya egyre szebb lesz - Ritka fotókon a bájos Laila Tündéri fotók készültek a színésznőről és csemetéiről.
Értelmetlennek érezte az életet, anyjára gyújtotta a lakást egy debreceni férfi A 30 éves depresszív hajlamú férfi édesanyjával élt együtt egy debreceni többemeletes ház önkormányzati lakásában. A bűncselekmény elkövetését megelőző hónapokban levert hangulata egyre inkább láthatóvá vált a környezete számára. 2017. szeptember 13-án édesanyjával házimunkát végeztek, majd a férfi lefeküdt aludni.
Mi történne, ha tényleg lapos lenne a Föld? Ezt mondják a tudósok Sok száz évvel ezelőtt még ezt állították: mi lenne akkor, ha ez az elmélet lett volna igaz?
Luxus Boglárka elég kemény szettben divatozott Londonban Csősz Boglárka egy török divattervező különc kreációját viselte a Londoni divathéten.
Drágám, add az életed! - I. évad 2. adás 1. rész Végre Aranka is kiengedte Kökény Attilát a kalitkából, aki megcsillogtathatta focitudományát... Majd érkezett ismét Keleti Andi, aki csípős küldetésre küldte férjét.