György herceg színészkedett az iskolában - Apja nevetve mesélt róla

Ezt a szerepet kapta az iskolai darabban.

2017. december 7. 11:30

A cikk folytatása...Friss hírek
Terrorizmus: őrizetbe vételi rekord Nagy-Britanniában Éves rekordra emelkedett Nagy-Britanniában a terrorizmushoz köthető bűncselekmények gyanújával őrizetbe vettek száma. A brit belügyminisztérium csütörtökön ismertetett statisztikai összesítése szerint a szeptember végével zárult tizenkét hónapban pontosan 400 embert vettek őrizetbe ilyen indokkal, 54 százalékkal többet, mint az egy évvel korábbi azonos időszakban.
Lenyűgöző fotók a Föld legcsodásabb pontjairól - 2017 legjobbjai Némelyik láttán biztosan neked is csak kerekedik majd a szemed.
Altatóként hat a vásárlás a férfiakra - vicces fotók Világszerte megindult a karácsonyi ajándékok utáni hajsza a plázákban. De míg a nők üdvözült mosollyal az arcukon cikáznak a boltok között, a férfiakra kifejezetten álmosítólag hat a beszerzőkörút. Így aztán alig várják, hogy lerogyhassanak egy szabad helyre, ahol egy darabig ugyan még elvannak a telefonjukkal, de egy idő után menthetetlenül bealszanak.
György herceg színészkedett az iskolában - Apja nevetve mesélt róla Ezt a szerepet kapta az iskolai darabban.
Judas Priest zúzás az Arénában Három év után visszatér Magyarországra minden idők egyik legfontosabb heavy metál zenekara, a Judas Priest. A csaknem fél évszázada létező brit csapat 2018. július 24-én a Papp László Budapest Sportarénában lép fel jövő év elején megjelenő albuma, a Firepower európai turnéján - közölte a szervező Live Nation csütörtökön az MTI-vel.
Jennifer Lawrence is megszólalt a szexuális zaklatási ügyben Még mindig nincs vége az évtized botrányának Hollywoodban: most egy újabb szupersztár is nyilatkozott Harvey Weinsteinről.

Top hírek:
Bosszú vagy szerelem - 44. rész A bíróság döntött Tahsin sorsáról. Sühan úgy érzi, hogy egy kis távolságra van szüksége ezért elhagyja a várost. Cahide nyomozni kezd a levél és a rajta lévő pecsét után. Cesur eközben végre jó hírt kap, Rifat felébred és az állapota egyre jobb.
A sors útjai - 113. rész Pedro és Amelia összeházasodnak, majd a lakodalomban mindenki tiszteletét teszi az ifjú pár előtt. Még Marianna is aki, csak hogy bosszantsa nővérét fehérben öltözik. Bajkeverő időben oda ér a válogatásra és elbűvöli a marketing cég vezetőjét, Isabella nagy bosszúságára. 
Vajon sült, vasalt csirkecomb pikáns fűszerezéssel: omlós lesz a hús Kívül ropogós, belül puha csirkecomb a legegyszerűbben.
Ilyen nagy már Angelina Jolie lánya - Alig ismertünk rá az új frizurája miatt Így néz ki ma Vivienne Jolie-Pitt.
Így nézne ki a bálna, ha olyan lenne, mint a gyerekrajzokon - A csiga sem lenne semmi Nagyon édes a cipő alakú bálna, de a csiga is, ahogy a miniatűr házát cipeli a púpján.
Tényleg rá kell dolgozni az izomlázra, vagy csak buta babona? Utánajártunk Sorra vesszük, mi a teendő az optimális izomfejlődés érdekében.