Megváltozik a birkózó-világranglisták rendszere

Az eddig is nívósnak számító Magyar Nagydíj is érintett, még komolyabb lesz a tét az indulóknak.

2017. december 7. 13:17

A cikk folytatása...Friss hírek
Elmeorvoshoz küldte a rokonokat a biztosító: vizsgálódik az MNB Elmeorvosi vizsgálatra küldte a veronai busztragédia áldozatainak hozzátartozóit a Groupama. Az MNB a kormány kérésére vizsgálatot indított.
Nike és Adidas reklámokat idéző kampányfilmmel jött ki a Momentum
Nem kapott halat vacsorára, egy 3 évesen állt bosszút Egy mumbai 19 éves férfi éppen egy hozzátartozóján tartózkodott, amikor úgy döntött, halat szeretne vacsorázni. A ház asszony azonban nem volt hajlandó számára elkészíteni a kívánt ételt, mert még nem volt vacsoraidő, és ezen a fiatalember annyira felbosszantott a magát, hogy a nő 3 éves lánygyermekét felemelte, majd a padlóhoz vágta.
Donald Trump várhatóan újabb szankciókat jelent be Észak-Korea ellen Donald Trump várhatóan újabb, rendkívül keménynek mondott szankciókat jelent be Észak-Korea ellen a konzervatív mozgalom (CPAC) konferenciáján pénteken jelentette be a republikánusokhoz közelálló Fox televízió.
Kiszivárgott fotón a Sony új csúcstelefonja A hivatalos bemutató előtt kaptunk képet, és kiderült néhány érdekes részlet is.
Eljött az extrém D-vitaminhiány ideje Javultak a mutatók, de a magyarok harmada még mindig súlyos hiánytól szenved tél végére: csontfogyást, depressziót, autoimmun betegségeket, fertőzéseket és bizonyos cukorbetegségeket kockáztatunk.

Jegyeladási rekordot dönthet az idei Magyar Nagydíj Gyulay Zsolt szerint még a tavalyi csúcsévnél is sokkal jobban állnak jelenleg és valószínűleg bővíteni kell majd a lelátókat az F1-es futamra - szóba került a WTCR és megszólalt Michelisz is.

Top hírek:
Helyreállt a forgalom az M1-es autópályán A Budapest felé vezető oldalon, a 45-ös km közelében történt korábban baleset.
Sikerült a SpaceX kilövése, hamarosan jöhet az olcsó internet Újabb akadályt vett sikerrel a SpaceX, amely ezúttal három műholdat juttatott a világűrbe. Ezek közül kettő elvezethet minket az olcsó internethez.
Tahi Tóth László halálára: Halkan járok lépteim fölött Hegyi Iván búcsúzik a Vígszínház legendás színészétől.
Bödőcs a világhír felé: az Orbán-rendszer tudatalattiját bemutató humoristáról közölt portrét az AFP Az egyik legnagyobb európai hírügynökség mutatta be, min nevetnek az emberek a NER-ben.
Az MSZP-s Czeglédy Csaba tanúként is vezetőszáron érkezett a bíróságra A már hatmilliárdos csalással gyanúsított szocialista önkormányzati képviselőt tanúként hallgatta ki a szegedi bíróság egy az övétől különálló, azzal mégis összefüggő ügyben. Czeglédynek tehát úgy kellett vallomást tennie, hogy ne lehessen megvádolni hamis tanúzással, de ne vádolja meg magát bűncselekménnyel.
Nehéz döntés: sírás lett a vége a táskacserének Bola elcserélte táskáját Dórival, majd rögtön ki is nyittatta. A lány nem bírta megállni könnyek nélkül, amikor meglátta az összeget...