Soros összehozta a Fideszt és a Munkáspártot

2017. december 7. 13:14

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Fazekas: a Fidesz-KDNP kiáll a magyar gazdák mellett A Fidesz-KDNP-nek kiemelten fontos a vidéki gazdatársadalom erősödése, a családi gazdaságok segítése és az ellenük irányuló támadások visszaverése - jelentette ki a földművelésügyi miniszter szombaton...
Miniszterelnökség: a Fidesz és Lázár János feljelentést tesz a HírTV és az Index ellen A közlemény szerint a HírTV és az Index a legaljasabb és legmocskosabb eszközöket vetette be annak érdekében, hogy befolyásolják a hódmezővásárhelyi időközi polgármester-választást.
Tömegesen rongálják meg a Jobbik óriásplakátjait Budapesten A Fidesz szerint ők hivatalosan nem szerveznek ilyesmit, ugyanakkor a véleménynyilvánítás e formája bele kell férjen a kampányba.
Simán elküldték a Fidesz-aktivisták személyes adatait a képviselőknek Rányomtak a válasz mindenkinek gombra.
Vitatkoztak a Parlamentben a Stop Soros csomagról, de szavazni nem fognak róla A Jobbik szerint fizikai fájdalmat okoztak a Fidesz érvei.
Bajkai, a kormányfő ügyvédje - Egy cég, két megbízás A Fidesz alapító ügyvéd szolgálatait most parlamenti székkel jutalmazná a párt

Befejeződött a hódmezővásárhelyi Kagylóhéj Központ felújítása Befejeződött a hódmezővásárhelyi Kagylóhéj Család- és Gyermekjóléti Központ fejújítása, az épületet Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere és Lázár János, a Miniszterelnökséget vezető miniszte...
Több ezer kurd tüntetett Strasbourgban a PKK vezetőjének szabadon bocsátásáért Az 1999-ben Törökországban bebörtönzött Abdullah Öcalannak, a betiltott Kurdisztáni Munkáspárt (PKK) vezetőjének szabadon bocsátásáért vonultak fel.
A Fidesz és a KDNP visszautasítja a gyűlöletkampányt A Fidesz és a KDNP visszautasítja a függetlenként induló Márki-Zay Péter gyűlöletkampányát Hódmezővásárhelyen - jelentette ki Bálint Gabriella, a KDNP helyi elnöke pénteken az alföldi városban
Azt könnyű kiírni a Facebookra, hogy lop a Fidesz A szabolcsi ellenzéki képviselő-jelöltek vitája odáig fajult, hogy a szocialista jelölt feljelentéssel fenyegette meg a jobbikost. Összefoglaló.
Hétfőn dönti el a Fidesz, hogy a választás után kilakoltathatnak-e gyerekes családokat Most még moratórium van, de csak a választásokig. Három ellenzéki párt közösen nyújtott be törvénymódosítást, amely tiltaná a gyerekes családok elhelyezés nélküli kilakoltatását.
Szó sincs illegális migrációról a szigorított Stop Sorosban, de a törvény durván kibabrál mindenkivel, aki menedéket kérő külföldinek segít Elérhető a Fidesz új javaslatának szövege, mindenkire rászállnának, aki külföldieknek mer segíteni Magyarországon.