Diktatúrák, autriter rezsimek diplomatáival vizsgálja a rendszerváltást Lezsák Sándor

Az állami pénzekkel rendre kitömött Lakiteleki Főiskola páros lábbal ugrál 1989 emlékén - a legproblémásabb országok diplomatái értékelik majd tudományosan a magyar rendszerváltást.

2017. december 7. 13:35

A cikk folytatása...Friss hírek
Diktatúrák, autriter rezsimek diplomatáival vizsgálja a rendszerváltást Lezsák Sándor Az állami pénzekkel rendre kitömött Lakiteleki Főiskola páros lábbal ugrál 1989 emlékén - a legproblémásabb országok diplomatái értékelik majd tudományosan a magyar rendszerváltást.
A reformellenes Orbánt nem követné Fico Az EU reformlendületének lassulása kedvezhet Orbán Viktornak, hiszen egyelőre nem kell foglalkoznia a szorosabb integrációval.
Pénzt kap a János- és a Jahn Ferenc kórház Hősugárzóval fűtöttek az egyikben, a földön fekve vártak a sorukra a betegek a másikban.
Soros összehozta a Fideszt és a Munkáspártot
Nem csak M. Richárdot gyanúsítják a Dózsa György úti halálos gázolás miatt M. Richárd 140-el ment, de a másik kocsi vezetője is szabálytalan volt.
Nyáry Krisztián: Tények helyett újra mágikus babonákban hiszünk Az író két meghatározó világjelenséget lát, egyik rosszabb, mint a másik.

Kifosztatná Földi László a laktanyákat, így védve meg a hazát Az egykori hírszerző Lezsák Sándor kérésére írt furcsákat.

Top hírek:
A kormány kedvenc egyeteme javasolta Polt professzori kinevezését Az Emmi egy közleményben magyarázta meg, miért terjesztették fel Poltot egyetemi tanárrá.
A börtönben tizenkét kilót fogyott, most ő a Hétköznapok hősei-kampány egyik arca Hétköznapok hősei címmel adventi kampányt indít a Magyar Helsinki Bizottság. Azokat mutatja be, akik nem fogják be a szájukat, kiállnak az őket ért jogtalanságok ellen. Van, aki mécsesből kirakott feliratért kapott figyelmeztetést, és van, aki négy hónapos vizsgálati fogságba került. Az illiberális államokban ők a fogyatkozó kisebbség a többség egyre óvatosabb és beletörődőbb.
Félmilliót kaphat, ha felismeri ezt az arcot Egy szolnoki dohányboltot rabolt ki ez a férfi.
Nem történt ilyen 65 éve a törökök és görögök között Recep Tayyip Erdogan személyében hatvanöt év után először látogat török államfő csütörtökön Görögországba.
BKV: Nem biztos, hogy rozsda, ami rozsdának látszik a 3-as metrón Szerintük az is lehet, hogy csak a lemosott kosz rakódott oda.
Megint eltűnt egy gyönyörű fiatal lány Ezúttal egy Sopron környéki gyerekvédelmi intézetből szökött meg egy kamasz.