Egyszerre vicces és megható az év legjobb karácsonyi videója

Toronymagasan vezet nálunk a BBC rajzfilmje.

2017. december 7. 13:52

A cikk folytatása...Friss hírek
Fájdalmas paródia készült Kósa Lajos ügyéről Durvul a kampány.
Mindenki irigyelte a csinos Instagram-sztárt, aztán kiderült a sötét titka Semmi sem az, aminek látszik - ez gyakran a legnépszerűbb Instagram-profilok mögötti igazság kapcsán derül ki.
Vincze Lilla divatot teremtett - Magyar sztárok, akiket a 80-as években utánoztunk Magyar sztárok, akiknek utánoztuk a ruháit és a frizuráját.
Elindult a magyar hightech vízadagoló kampánya A PET-palackos víz fogyasztásáról szeretné leszoktatni az embereket a hazai családi startup.
Erzsébet királynő nem szereti Meghan Markle-t? A királynő nemrég egy hivatalos nyilatkozatot adott ki, amiben egyáltalán nem dicsérte Harry herceg leendő feleségét úgy, mint Katalint anno!
Pintér Sándor már készül, jön a hó - Videó Több megyében harmadfokúra emelték a várható hófúvás miatt kiadott figyelmeztetést.

Top hírek:
Panelben tartott kistgrist simogatott az Áll az alku játékosa Zolika elképesztő időutazást ajánlott Ramónának, hiszen pusztán a ´90-es évek közepéig kellene visszautazniuk, hogy egy nyíregyházi panelben tigrist simogathassanak. És hogy végül Zolika kinyitotta-e táskáját, és Ramóna kapott-e idézetet is, kiderül az Áll az alku pénteki adásából!
Busztűz: óriási lángok és robbanások Hatalmas lángokkal égett egy busz Vecsésen, a végállomásán. Szemtanúk videókat is készítettek a hatalmas tűzről, hallatszik, hogy valami többször is robbant a buszon. Úgy tudjuk, a motor nem járt, amikor füstölni kezdett, majd kigyulladt. A sofőr azonnal oltani kezdte, de nem sikerült neki, ezért kihívta a tűzoltókat.
Sarapova nem lesz ott a miami tenisztornán A férfiak mezőnyéből Nadal és Wawrinka is hiányozni fog.
Egy maffiózó vallomása: A migráció jobban fizet, mint a drog A maffia irányítja az illegális bevándorlást Olaszországban.
Afgán migránsok gyilkoltak Németországban és Belgiumban is Hasonlóan véres dráma játszódott le Belgiumban, mint hétfőn flensburgban, amikor egy fiatal afgán férfi meggyilkolta barátnőjét: az áldozat ezúttal egy 27 éves, kétgyermekes anyuka, a tettes itt is egy afgán bevándorló, a nő élettársa.
Varsó és Berlint lépéseket sürget a volt orosz hírszerző elleni támadás után A Szergej Szkripal egykori orosz kettős ügynök és leánya elleni támadás nem maradhat következmények nélkül.