A protofasiszta elnökkirály forradalma

A nagy októberi szocialista forradalomról mindenki hallott, az azonban kevésbé ismert, hogy 1917 végén Portugáliában is kitört a forradalom.

2017. december 7. 13:59

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Simán kikapott az U19-es válogatott Portugáliában A magyar férfi U19-es válogatott Lisszabonban játszotta le utolsó felkészülési mérkőzését a márciusi, szkopjei Eb-selejtező elitkör előtt.
Mi történt Madonna szájával? Kivetkőzött magából Madonna! Ennyire melege van Portugáliában? A popdíva felsőrész nélkül fotózta magát, csak egy fekete kalapot és nyakláncot viselt kiegészítőként. Az Instagramra feltöltött f...
Fantasztikus gólt ollózott a portugál csatár a magyarok ellen Az U18-as magyar fociválogatott Portugáliában lépett pályára felkészülési meccsen.

Meleg égövi edzőtáborozásban vonulnak a kajak-kenusok Két központi edzőtáborban, a Dél-afrikai Köztársaságban és Portugáliában kezdik meg a meleg égövi felkészülést a magyar kajak-kenu válogatott tagjai.
Megszüntették az eurócsoport elnöke elleni nyomozást Portugáliában A nyomozók közlése szerint nem történt bűncselekmény. A portugál pénzügyminisztert sajtóértesülések szerint azzal vádolták meg, hogy belépőjegyeket fogadott el a Benfica futballklubtól.
Magyarország a díszvendége a Portugáliában rendezett Terras sem Sombra nemzetközi kulturális és komolyzenei fesztiválnak A jelentős hagyományokkal bíró rendezvény szakmai partnere a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem.
Magyarország a díszvendége a portugál komolyzenei fesztiválnak Magyarország a díszvendége a Portugáliában rendezendő Terras sem Sombra nemzetközi kulturális és komolyzenei fesztiválnak, amelynek hat hónapig tartó, február 17-én induló zenei programját idén magyar...