A protofasiszta elnökkirály forradalma

A nagy októberi szocialista forradalomról mindenki hallott, az azonban kevésbé ismert, hogy 1917 végén Portugáliában is kitört a forradalom.

2017. december 7. 13:59

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
26 étterem kapott Michelin-csillagot az Ibéria-félszigeten Az Ibériai-félszigeten 26 újabb étterem kapott Michelin-csillagot idén, ezek közül 24 Spanyolországban, kettő Portugáliában található.
Nagy Sándor a legjobb magyar a Rotax Világdöntőn Több magyar gokartos is a legjobb tíz között zárt a Rotax Grand Finals döntőiben Portugáliában: Nagy Sándor ötödik helye a Junior MAX-ban volt a legszebb eredmény.

Friss hírek
12 ezer embert rúg ki a General Electric  A GE Power alkalmazottainak mintegy 18 százalékát küldik el.
Dubaji reagálás Trump Jeruzsálem-nyilatkozatára
Csak egy fenyőág kell hozzá: álomszép karácsonyi dekorációk 5 perc alatt Ne dobd ki az ágakat! Idén minden eddiginél szebb díszítést készíthetsz belőlük.
Teltházas Charlie-koncerthez vágott 25 milliót az NKA Bár elvileg a nagy sztárok koncertjei piaci alapon is megállják a helyüket, az NKA azért megdobja a produkciót 25 millióval.
Díjat kapott a Gázszerelőt Felcsútra A Magyar Public Relations Szövetség (MPRSz) tegnap adta át a díjat a K&H Bank Gázszerelőt Felcsútra! kommunikációs kampány ötletgazdáinak.
Íme a nagy C-vitamin-titok: feleslegesen tömnek minket pirulákkal? Egy csomó szer nemcsak hatástalan, káros is lehet....

Halálos áldozatai vannak a légionárius betegségnek Portugáliában Két ember meghalt légionárius betegségben Portugáliában, legalább 32 másik embert megfertőzött a kórokozó - közölte a DGS portugál közegészségügyi hatóság kedden.
Magyar-portugál kockázati tőkealap indul Szerdán kezdi meg működését az East West European Venture Capital Fund, amely zártkörű és piaci szabályok szerint működő tőkealapként Magyarországon és Portugáliában fog befektetni, és új korszakot ny...
Döbbenet: Evra a meccs előtt, bemelegítésnél rúgott fejbe egy drukkert Nem is léphetett pályára Portugáliában, kiálltották már a kezdő sípszó előtt.

Top hírek:
Bosszú vagy szerelem - 44. rész A bíróság döntött Tahsin sorsáról. Sühan úgy érzi, hogy egy kis távolságra van szüksége ezért elhagyja a várost. Cahide nyomozni kezd a levél és a rajta lévő pecsét után. Cesur eközben végre jó hírt kap, Rifat felébred és az állapota egyre jobb.
A sors útjai - 113. rész Pedro és Amelia összeházasodnak, majd a lakodalomban mindenki tiszteletét teszi az ifjú pár előtt. Még Marianna is aki, csak hogy bosszantsa nővérét fehérben öltözik. Bajkeverő időben oda ér a válogatásra és elbűvöli a marketing cég vezetőjét, Isabella nagy bosszúságára. 
Kézi-vb: Dánia megizzadt a brazilok ellen Eduarda Amoriméknak még küzdeniük kell a továbbjutásért.
Tizenöt góllal nyert a Ferencváros az ob I-ben A Kaposvár hazai medencében győzte le az UVSE csapatát.
Bemutatták Kisláb csontvázát Ez a legteljesebb és az egyik legrégebbi Australopithecus csontváz.
Pluszpénzt kap Carrie Bradshaw és Törpapa magyar hangja Az Előadóművészi Jogvédő Iroda Egyesület (EJI) 2017-ben először fizetett jogdíjat azoknak a színészeknek, akik tévé- és animációs sorozatok szinkronjának elkészítésében dolgoztak.