Nincs jogosítványod? Neked is adhat pénzt a kormány

Jön a majd ingyenes jogsi, de messze nem mindenkinek.

2017. december 7. 14:07

A cikk folytatása...Friss hírek
Összerúgták a port: újabb fontos találkozót mondtak le Trumppal Észak-Korea után Mexikó sem hajlandó leülni tárgyalni az amerikai elnökkel.
A Hatoslottó nyerőszámai a 8. héten 3, 9......
Figyelmeztetnek: katasztrófa lesz a Brexit vége? Ha vízumokhoz és engedélyekhez kötik az uniós munkaerő bevándorlását, úgy búcsút mondhatunk Nagy-Britannia gazdaságának.
Egyre nagyobb a botrány: felszámolják a pénzmosással megvádolt harmadik legnagyobb lett bankot Felszámolják a pénzmosási ügybe keveredett harmadik legnagyobb lett bankot - jelentette be az Európai Központi Bank (EKB). Az euróövezeti központi bank közleménye szerint "a lett bank csődközeli...
Nyugat-Európának kezd elege lenni a csecsen maffiából Két évtizede Európa még keblére ölelte a szabadságukért küzdő csecseneket. A helyzet azóta gyökeresen megváltozott. A romantikát kiszorította a realizmus- olvasható a Magyar Nemzet elemzésében.
Közeleg a határidő erről egy autósnak sem szabad megfeledkeznie Ronda büntetést kaphatsz, ha elfelejted befizetni a köteleződ.

Top hírek:
Bajban a KFC, a szupergyors internetet a SpaceX hozza A hét gazdasági összefoglalója.
452 ezer magyarnak kell hétfőig adót bevallani: mutatjuk, köztük vagy-e Ez nem a május végi határidő előrehozása....
906 milliót ért ez az öt szám a lottón, valaki el is vitte A sorsoláson az alábbi számokat húzták ki. Egy telitalálatos van.
Itt a figyelmeztetés: az Északi-sarkon melegebb lesz, mint Magyarországon Elsőfokú figyelmeztetés lép életbe....
Jobban képben van, mint Bill Gates? A milliárdos eléggé mellé lőtt a bolti áraknak. Önnek jobban megy?
A Saxo Bank nyilvánosságra hozta 2017. évi jelentését A Saxo Bank nagyobb nyereségről számol be, és mind a közvetlen, mind a partnerein keresztüli ügyfeleinek száma rekord nagyságúra nőtt.