Nincs jogosítványod? Neked is adhat pénzt a kormány

Jön a majd ingyenes jogsi, de messze nem mindenkinek.

2017. december 7. 14:07

A cikk folytatása...Friss hírek
Nyaralóhajózas a Tiszán: "Nem a kisemberek hobbija lesz, de nem is a kőgazdagoké" Hazai és külföldi közönségre egyaránt számít a kormány, amely jó pár milliárdot rászán a Nyugat-Európában régóta ismert nyaralóhajózás hazai meghonosítására. A járművek vezetéséhez nem kell majd külön engedély, bár erről nem volt könnyű meggyőzni a rendőrséget.
A világ legnagyobb Gömböc-szobra lesz Budapesten A világ legnagyobb és első kültéri Gömböc-formájú szobrát állítják fel december közepén a Corvin Sétányon, a 4,5 méter magas és több mint 4 tonnás, rozsdamentes acélból készült Corvin Gömböc a magyar...
Nincs jogosítványod? Neked is adhat pénzt a kormány Jön a majd ingyenes jogsi, de messze nem mindenkinek.
Varga: 700 milliárd forintot spórolhatunk az elektronikus adózással Az a GDP 2 százaléka.
Íme a nagy C-vitamin-titok: feleslegesen tömnek minket pirulákkal? Egy csomó szer nemcsak hatástalan, káros is lehet....
Nem változott a szerb alapkamat Nem változtatott az alapkamaton a Szerbiai Nemzeti Bank (NBS) csütörtökön, 3,5 százalékon tartotta az irányadó rátát.

Top hírek:
Pluszpénzt kap Carrie Bradshaw és Törpapa magyar hangja Az Előadóművészi Jogvédő Iroda Egyesület (EJI) 2017-ben először fizetett jogdíjat azoknak a színészeknek, akik tévé- és animációs sorozatok szinkronjának elkészítésében dolgoztak.
Mennyi mézet termel Magyarország? Méztermelés Magyarországon, tonna
RKK pályázat A program célja, hogy megerősítse és támogassa azokat a civil szervezeteket, informális csoportokat, amelyek aktívak a környezetükben tapasztalható, a helyi lakosságot közvetlenül érintő problémák kezelésében. A pályázók az elnyert támogatást aktuális és konkrét problémák kezelésére, reálisan teljesíthető célok elérésére, közösségi összefogással megvalósuló tevékenységek finanszírozására fordíthatják.
Alapkezelőbe szállt be Mészáros cége A Diófa Alapkezelő lett az új "szerzemény".
London nem ért egyet Trump döntésével Theresa May brit miniszterelnök közlése szerint London nem ért egyet Donald Trump amerikai elnöknek azzal a döntésével, hogy az Egyesült Államok elismeri Jeruzsálemet Izrael fővárosaként, és áthelyezi nagykövetségét Tel-Avivból Jeruzsálembe a város végső státuszáról szóló megállapodás előtt.
Kiszámolták, mennyit repülünk majd jövőre A Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) legfrissebb adatai szerint a világ összesített GDP-jének egy százalékát, 861 milliárd dollárt költhetnek világszerte légiutazásra 2018-ban. A montreáli...