Kis Grófo is a két kamionnal ütköző autóban ült

Csoda, hogy túlélte a balesetet.

2017. december 7. 13:41

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Kis Grófo nevével is visszaéltek Könnyű pénzkereseti lehetőséget ígérnek embereknek.

Friss hírek
Medvegyev: a NOB hatni akart az orosz elnökválasztásra Dmitrij Medvegyev orosz miniszterelnök azzal vádolta meg a Nemzetközi Olimpiai Bizottságot (NOB), hogy a testület az Oroszországot a phjongcshangi téli olimpiáról kizáró határozatának időzítésével hatást akart gyakorolni a közhangulatra a márciusi orosz elnökválasztás előtt
Teltházas Charlie-koncerthez vágott 25 milliót az NKA Bár elvileg a nagy sztárok koncertjei piaci alapon is megállják a helyüket, az NKA azért megdobja a produkciót 25 millióval.
2037-ig titkosak a Soros-jelentés részletei A Soros-hálózat szervezeteiről tájékozódott az Országgyűlés bizottsága.
Kis Grófo is a két kamionnal ütköző autóban ült Csoda, hogy túlélte a balesetet.
Diktatúrák, autriter rezsimek diplomatáival vizsgálja a rendszerváltást Lezsák Sándor Az állami pénzekkel rendre kitömött Lakiteleki Főiskola páros lábbal ugrál 1989 emlékén - a legproblémásabb országok diplomatái értékelik majd tudományosan a magyar rendszerváltást.
A reformellenes Orbánt nem követné Fico Az EU reformlendületének lassulása kedvezhet Orbán Viktornak, hiszen egyelőre nem kell foglalkoznia a szorosabb integrációval.

Így énekelik Kis Grófó dalát Vietnamban Megyeri Csilláék Kis Grófo slágerét próbálták megtanítani egy vietnami asszonynak, aki később Kasza Tibinek énekelte el a dalt. Tibi, jó zsűri lévén azonnal felismerte a slágert, így a páros folytatha...
Pápai Joci teljesen kiborult Jabin Peti kijelentése miatt A Sztárban Sztár kérdezőbiztosa véleményt formált Jociról, amit nem vett jó néven az énekes. Berkes Olivér kifejtette, hogy mi okoz neki nehézséget Kis Grófo stílusának megformálásban, Király Viktor p...

Top hírek:
A börtönben tizenkét kilót fogyott, most ő a Hétköznapok hősei-kampány egyik arca Hétköznapok hősei címmel adventi kampányt indít a Magyar Helsinki Bizottság. Azokat mutatja be, akik nem fogják be a szájukat, kiállnak az őket ért jogtalanságok ellen. Van, aki mécsesből kirakott feliratért kapott figyelmeztetést, és van, aki négy hónapos vizsgálati fogságba került. Az illiberális államokban ők a fogyatkozó kisebbség a többség egyre óvatosabb és beletörődőbb.
A kormány kedvenc egyeteme javasolta Polt professzori kinevezését Az Emmi egy közleményben magyarázta meg, miért terjesztették fel Poltot egyetemi tanárrá.
Félmilliót kaphat, ha felismeri ezt az arcot Egy szolnoki dohányboltot rabolt ki ez a férfi.
Nem történt ilyen 65 éve a törökök és görögök között Recep Tayyip Erdogan személyében hatvanöt év után először látogat török államfő csütörtökön Görögországba.
BKV: Nem biztos, hogy rozsda, ami rozsdának látszik a 3-as metrón Szerintük az is lehet, hogy csak a lemosott kosz rakódott oda.
Megint eltűnt egy gyönyörű fiatal lány Ezúttal egy Sopron környéki gyerekvédelmi intézetből szökött meg egy kamasz.