John Lennonnal írt karácsonyi dalt Petruska

A karácsonyi ünnepekre készülve egy ötszámos kiadvánnyal jelentkezik A dal című műsorban országosan ismertté vált Petruska.

2017. december 7. 14:12

A cikk folytatása...Friss hírek
John Lennonnal írt karácsonyi dalt Petruska A karácsonyi ünnepekre készülve egy ötszámos kiadvánnyal jelentkezik A dal című műsorban országosan ismertté vált Petruska.
Hagai Levi, a Terápia alkotója: A Saul fiának el sem kellett volna készülnie A producer szerint ma rengeteg az egyforma, egy kaptafára készülő széria. A kedvencei a Maffiózók és a Drót, azonban a Reklámőrültek vagy a Totál szívás őt egyáltalán nem nyűgözte le.
Kétszázéves ítéletek alapján folytatódhat a gyulafehérvári Batthyáneum restitúciós pere A debreceni bíróságon a 19. század elején kimondott két ítélet alapján vizsgálja a Gyulafehérvári Táblabíróság, hogy jogosan utasította-e el a romániai restitúciós bizottság az erdélyi római katolikus érsekségnek a gyulafehérvári Batthyáneum könyvtár visszaszolgáltatására vonatkozó kérelmét.
Így néz ki Lady Gaga a Csillag születikben A filmet a másik főszereplő, Bradley Cooper rendezi.
Savat öntöttek a színpadra Schilling darabja után Varsóban Gyűlölöm, tehát vagyok, avagy úgy tűnik, tényleg van különbség egy nyílt és egy politikailag felheccelt közönség között. Publicisztika. [...] Bővebben!
Minden, amit tudni akart a Despacitóról, de félt megkérdezni Mindent vitt idén és még néhány falat is áttört az emblematikussá vált latin popsláger.

Top hírek:
Zenélni kezdett a U2 a berlini metróban - fotó, videó Koncertet rögtönzött szerdán a berlini metrón a U2 - közölte a berlini közlekedési társaság, a BVG.
Minden, amit tudni akart a Despacitóról, de félt megkérdezni Mindent vitt idén és még néhány falat is áttört az emblematikussá vált latin popsláger.
Összeállt a Nirvana kétharmada Sőt, ha a zenekar utolsó turnézó felállását vesszük alapul: háromnegyede.
Újra örülhetnek a Jimi Hendrix-rajongók, mert úgy tűnik, végtelen a zenész hagyatéka Hendrix az a művész, akinek sokkal több lemeze jelent meg halála után, mint életében. Hamarosan jön egy újabb.
Öltöztesd fel telefonod az MTV TokTervezővel Kreatív kihívásra ösztönzi a hazai zenerajongókat a magyar MTV.
William Nicholson: Visszavonulás Magyarországi bemutató a Rózsavölgyi Szalonban.