Ewan McGregor új barátnőjét vitte a gálára - Érte hagyta el a feleségét

Képeken az esti Critics' Choice Awards sztárpárjai.

2018. január 12. 13:40

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Megérkezett a Micimackó-film szinkronos előzetese Ewan McGregor magyar hangját Anger Zsolt, Micimackóét pedig Mikó István szolgáltatja.
Friss fotón Ewan McGregor lánya - Ilyen bájos a ritkán látott Anouk Végre megmutatta a legkisebb csemetéjét.

Friss hírek
Hatalmas örömhírt közölt Pál Dénes, mindenki gratulál - Fotó Nem tudta magában tartani, mennyire boldog.
Hercegi sört készítenek az esküvőre Már kapható a Harry herceg májusi esküvőjére készült sör. A gyártó a brit és az amerikai ízvilágot is ötvözni akarta az italban. A jegyespár időközben a fényképészt is kiválasztotta, egy most készült könyvből pedig kiderült, hogy Meghan Markle már 16 évesen hercegnő akart ...
Bábfigurából etették a sasfiókát Új lakó érkezett a budapesti állatkertbe március végén: Ottó, a rétisas-fióka. Gondozói furfangos trükkel érik el, hogy később ne az embereket, hanem a többi sast tekintse majd fajtársának. Ezért az állatkert munkatársai egy felnőtt sas fejéhez hasonlító kesztyűbáb segítségével etetik a gondoskodásra szoruló .
Megbénulhat Franciaország Akár három hónapig is tarthat a francia vasutasok sztrájkja. Emannuel Macron intézkedései ellen tiltakoznak. Épp úgy, mint a diákok és több szakszervezet is. Az alig egy éve megválasztott francia elnök reformjai népszerűtlenné tették Macront és odavezettek, hogy most akár meg is bénulhat az ...
"A franciáknak tanulni kell tőlünk" A francia jobboldalnak tanulnia kellene Magyarországtól, meg kellene érteniük a magyar politika sikerét - írta a Le Figaro hétvégi számában Eric Zemmour, a világszerte ismert, saját országában páratlanul sikeres esszéista. A Bloomberg hírügynökség elemzése szerint pedig a jelenlegi gazdaságpolitika Magyarországon csökkentette a munkanélküliséget és emelte a .
Álmok váltak valóra a bazárban! - 6. adás galéria Valóra vált álmok és a műsor történetének eddigi legrövidebb játéka - idézd fel galériánk segítségével a Bezár a bazár! hatodik adását.

Hungary's One Day competing at Cannes Festival Hungarian director Zsofia Szilagyi's debut feature length title One Day has been selected to compete at this year's Cannes Film Festival's International Critics' Week, a parallel s...
GDC Awards 2018 - három díjat is nyert a The Legend of Zelda: Breath of the Wild Kihirdették az idei Game Developers Choice Awards nyerteseit, amelyek között többször is szerepel a Nintendo Switch egyik legerősebb címe.

Top hírek:
VV Fanni eltűnéséhez is köze lehet az ügynek? Foga alapján azonosítják a megölt nőt Már biztos: meggyilkolták azt a nőt, akinek először a torzóját találták meg pénteken a Fertő tóban, az ausztriai Rusztnál. A fejét nyolcszáz méterrel odébb, a nádasban fedezték fel. Az áldozat magyar is lehet.
Jennifer Aniston irtó dögös volt az esküvőn - Szexi ruhában vonta magára a figyelmet A válása után ilyen szexi szettben kapták le a színésznőt.
Tóth Andi villantós ruhában szerepelt a tévében - Nem sokat bízott a fantáziára Tóth Andi mintha viselt is volna ruhát, meg nem is A Nagy Duettben.
Péntek 13 Az utolsó pillanatban menekült meg a haláltól Polyák Lilla és Gömöri András Máté A színésznő és párja, Gömöri András Máté a riasztónak köszönheti az életét, valószínűleg az új páraelszívójuk lehetett a probléma okozója.
Szupergyors bögrés, gyümölcsös süti: sokáig puha marad Még a mérleget sem kell elővenned! A bögrés, gyümölcsös süti szép magasra feljön, és pillekönnyű lesz.
Csoda: kezelés nélkül gyógyul a halálos beteg kisfiú fotó Van, amire nincs magyarázat, csak úgy magától megtörténik. Az orvosok szerint a kisfiú esete egyedi, vagyis ő az az egy a hétmilliárdból.