10 európai hely, ahol csodát rejt a föld mélye: képeken a leggyönyörűbb cseppkőformák

Svájctól Romániáig mutatjuk a természet mesébe illő alkotásait.

2018. január 12. 16:15

A cikk folytatása...Friss hírek
Tubi: Képzeljétek, képregényhős lettem! A főnök egyik nap behívatott az irodájába. Az első gondolatom az volt, hogy biztos már megint túl sokat mondtam a magamét, mert pár napja még a postást is megugattam a recepción. Nagy nehezen felvonszoltam a fenekemet a kanapéra, és meg sem mertem szólalni. Aztán elindult a fiókja felé. Jutifali, jutifali! ugattam el magam.
Az utolsó pillanatig pontosítaná a produkcióját Gönczi Gábor és Erdélyi Timea A Nagy Duett párosa elmondta, hogy úgy érzik, készen állnak az élô adásra, noha mindig jobbak és jobbak szeretnének lenni, ezért állandóan finomítják a produkciójukat. Arról is beszéltek, mi lehet a nehézség a színpadon. Hallgasd meg, mit mondtak a dalukról!
Büntetésből kopaszra borotválta egy gyerek fejét a fodrász Letartóztatta a rendőrség a 21 éves Abdulrahim Omar fodrászt Angliában, mert büntetésből teljesen kopaszra borotválta egy gyermek fejét. A féri azért haragudott meg a gyerekre, mert az a saját haját próbálta meg levágni egy hajnyíróval. Miután a gyermek megalázottan feltakarította saját haját, maga hívta a rendőrséget és panaszolta el, mit tett vele a szívtelen fodrász.
5 fotós őszintén vallott a legdurvább dolgokról, amit esküvőkön műveltek Bizony, a fotósok olyan dolgokat is látnak, ami a vendégeknek fel sem tűnik a nagy izgalomban.
Miért jó, ha a gyereknek képzeletbeli barátja van? Így még nem gondoltad végig Sok gyerek kreál magának képzeletbeli barátot, és, bár ez ijesztő lehet a szülők számára, valójában jó dologról van szó.
Iszak Esztinek máig nagyon hiányzik a zene Bár modellként kezdte pályafutását Iszak Eszter, mégis inkább műsorvezetőnek vallja magát.

Top hírek:
Egykor kövér volt, most úgy néz ki, mint egy Disney-herceg: ámulunk a fotóin Így lett mesebeli királyfi egy teljesen átlagos külsejű férfiból, miután leadta a túlsúlyát.
10 évig fotózta az emberek pólóit a nagyvilágban, zseniális lett az eredmény Ezek a legötletesebb minták, amiket valaha láttunk - nem is gondoltuk, hogy egy vicces póló ilyen találó is lehet.
Egyforma ruhában pózolt a vörös szőnyegen a két színésznő - Kinek állt jobban? Sztárok, akik egyforma ruhát húztak, de jól kezelték a kínos helyzetet.
5 zseniálisnak hitt trükk, amivel pedig csak csúnya konyhai malőröket érhetsz el Ezeket a konyhai tippeket azért találták ki, hogy megkönnyítsék a házimunkát, de sajnos inkább hátráltatnak.
Mint két tojás! Farkasházi Réka lánya napról napra jobban hasonlít a színésznőre Farkasházi Réka lánya le sem tagadhatná, hogy ki az anyukája.
Igazi ráncvasaló az argánolaj, ha így használod: a luxusmárkák krémjeibe is ezt teszik Az argánolaj igen erős ránctalanító és feszesítő hatással bír, ráadásul nagyon sokoldalúan felhasználhatod a bőrápolásban.