Kim Dzsongun: "akár száz évig is szankcionálhatnak minket, azt is kibírja Észak-Korea"

A kommunista rezsim diktátora meredek nyilatkozatot tett országa kilátásairól.

2018. január 12. 16:40

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Putyin: Kim Dzsongun kompetens, érett politikus Az orosz elnök szerint az USA lelepleződött, hogy Alekszej Navalnij jelöltségét támogatná.
Trump megkegyelmezett a kommunista rezsimnek Donald Trump amerikai elnök arról biztosította Szöult, hogy amíg Dél- és Észak-Korea párbeszédet folytat egymással, nem indít katonai akciót a kommunista rendszer ellen.
Észak-Korea: "teljes fegyverarzenálunkkal az Egyesült Államokat vesszük célba" Észak-Korea nem hajlandó tárgyalni atomfegyvereiről, azok ugyanis nem koreai "felebarátaik", hanem az Egyesült Államok elrettentésére szolgálnak - szögezte le az ország küldöttsége a ma kezdődött...
Kim Dzsongun 34 éves lett, de valamiért piszkosul titkolja Az észak-koreai diktátor a nagynénje szerint 1984. január 8-án született, de ezt sohasem erősítette meg az észak-koreai kormány. Hogy miért, arra több magyarázat is lehetséges.
Trump: Kim tudja, hogy nem szórakozok Az amerikai elnök szerint neki köszönhető, hogy Észak-Korea tárgyalóasztalhoz ül Dél-Koreával.
Odacsördíthet Észak-Koreának az USA Az esetleges "erőteljes" katonai lépés Észak-Korea ellen változatlanul napirenden van jelentette ki Rex Tillerson amerikai külügyminiszter a CNN hírtelevízióban.

Észak-Korea véletlenül saját városára lőtte egyik ballisztikus rakétáját Tokcsont érte találat 2017-ben.
Észak-Korea saját magát találta el egy elrontott rakétakísérletben tavaly Áprilisban a tenger helyett egy város szélén csapódott be egy ballisztikus rakétájuk.
Egyre nagyobb az esély, hogy Észak-Korea ott lesz a dél-koreai olimpián Dél-Korea tárgyalásokat kezdeményezett erről.
Kim: az atomfegyverek akadályozzák meg, hogy az USA háborút indítson Amerika soha többé nem lesz képes háborút indítani Észak-Korea ellen, amely mostanra kifejlesztette azt a képességét, hogy nukleáris fegyvereivel csapást mérjen az Egyesült Államok területének bármely...
Erről szólt a 2017-es év Észak-Koreában A tavalyi rakéta- és atomkísérletek nyomán nemzetközi szankciókkal sújtott Észak-Korea idén töretlenül, fokozott ütemben folytatta a nemzetközi közösséget aggasztó nukleáris tevékenységét, miközben Ph...
Még több rakétatesztet ígér Észak-Korea 2018-ra Értékelte a 2017-es évet a kommunista rezsim.