A nap legfontosabb hírei 2018.01.12.

Szijjártóék bekérették a román nagykövetet, szabálytalanságokat talált az OLAF Tiborcz közbeszerzéseinél. Ez történt pénteken.

2018. január 12. 19:25

A cikk folytatása...Friss hírek
Téli idővel jön a hétfő A Dunántúlon kisebb havazás is lehet.
Beleharaptak a grillezett sajtos szendvicsébe, négy órára elbarikádozta magát
A jövő a gerinces bohócoké Az ellenzéki médiatulajdonlásnak közelebb kell majd kerülnie a demokrácia közvetlen színtereihez. A baloldali médiát egy modern országban a húszas években nem határozhatják meg vallási körök.
13 milliárdos büntetés lehet Orbán vejének üzletéből Nem a miniszterelnöki család gyarapodását vizsgálta az unió csalás elleni hivatala, de Tiborcz István körül talált összeférhetetlenséget.
Most először külön témája is van az ökumenikus imahétnek Az üldözött keresztények melletti kiállás a fő témája az idei ökumenikus imahétnek - hangsúlyozta Erdő Péter bíboros, prímás, esztergom-budapesti érsek. Arról is beszélt az InfoRádiónak, hogy a keresztény felekezetek és hívek ilyenkor rendre közelebb kerülnek egymáshoz.
Bevándorlók gyereke a bevándorlók ellen - célba ér Trump új rendelete? Az Egyesült Államokban sok éves társadalmi vita a bevándorlás kérdése - a zöldkártya-program és az illegálisan betelepülők gyermekeinek védelme azonban évente több százezer embert enged be az országba. A politikai oldalak láncmigrációnak vagy családegyesítésnek nevezik az ellentmondásos rendszert, Trump azonban hamarosan komoly változásokat hozhat új reformjával.

Jogi lépéseket javasol az OLAF Tiborcz István volt cége ellen Súlyos szabálytalanságokat talált az EU csalásellenes szerve az Elios Zrt. közbeszerzéseiben. A pénzt is visszavetetnék.

Top hírek:
Kazahsztán ellen debütál Leekens a magyar kispadon Márciusban vezeti először a magyar fociválogatottat.
A Kékestetőn már 15 centis a hó De Felcsúton is van már belőle 5 centi.
Túl enyhe a tél, nem lehet aratni a nádat a Balatonon Komoly fagyokra lenne szükség, hogy betakarítsák a tervezett mennyiséget.
Évente 200 millió kínai turista lesz hamarosan Nem csak rengetegen utaznak, de sokat is költenek külföldön.
Kim Dzsong Un exe Dél-Koreába ment Hogy előkészítse az észak-koreai előadóművészek fellépését a téli olimpián.
Halálos tűzeset Budapesten és Sopronban A fővárosi Nagymező utcában egy lakás, Sopronban egy családi ház gyulladt ki.