Bikinis lányokkal a hegyen

2018-ban is vár mindenkit Les Orresben a téli fesztivál, a Snowattack.

2018. január 12. 19:55

A cikk folytatása...Friss hírek
A török hadsereg ismét kurd célpontokat támadott meg Állítólag önvédelemből tették.
Kevesebb volt tavaly a menedékkérők száma az EU-ban. Magyarország felemás képet mutat Jelentősen csökkent 2017-ben a menedékkérelmek száma az EU-ban, így Magyarországon is. Nálunk viszont a többszörösére nőtt a pozitív elbírálás aránya.
Németország a szocdemek koalíciós igenjére vagy nemjére vár A pártvezetők legutóbbi találkozója után úgy tűnt, jön ismét a nagykoalíció, de a helyzet elég gyorsan megváltozott. Sok múlik a vasárnapi SPD-kongresszuson.
Bevetették a hadsereget Indiában egy tűz miatt A lángok lakott területeket is fenyegettek.
Megöltek négy török katonát a szíriai-török határtérségben Egy kurd milícia harcosai végeztek velük.
Elnök akar maradni Egyiptomban az Orbánnal is kezet rázó Szíszi Szíszi 2014-ben került hatalomra Egyiptomban, miután az előző évben katonai erővel mozdította el posztjáról az iszlamista Mohamed Murszi elnököt.

Top hírek:
Elfogták a férfit, aki terroristáknak adott el hamis útleveleket A pakisztáni férfi csak pár száz dollárért árulta őket.
Megtámadtak két őrt egy francia börtönben Egyiküknek a nyakát is megvágták.
Szergej Lavrov: Az Egyesült Államok nélkül vége az iráni atomalkunak Az orosz külügyminiszter szerint ha az egyik fél kilép, darabjaira esik szét az egyezmény.
Erős földrengés volt Mexikó partvidékén A rengés központja a Cortés-tenger alatt volt, 16 kilométeres mélységben.
Az ugandai elnök újragondolja álláspontját a halálbüntetéssel kapcsolatban Szerinte az engedékenységével visszaélnek az emberek.
Felfüggesztették a cseh kormányfő mentelmi jogát A prágai képviselőház ezzel lehetővé téve a rendőrség számára, hogy folytathassa az eljárást Andrej Babis ellen, mert a gyanú szerint visszaélt az európai uniós támogatásokkal.