Tarlós: handabandázó szájhősök akarnak népszavazást a hármas metró felújítása kapcsán

Sajtótájékoztatót tartott a budapesti főpolgármester.

2018. január 12. 20:35

A cikk folytatása...Friss hírek
Szekszárdon ültetik el a maribori öreg szőlő oltványát Szekszárdon, a római katolikus plébánia udvarán ültetik el vasárnap a világ legősibb szőlőjeként számon tartott maribori tőke egy oltványát, amelyet a szlovén parlament elnöke adományozott Kövér László magyar házelnöknek.
Drágám, add az életed! - II. évad 20. adás 1. rész Regináék úgy érkeztek a döntőbe, hogy minden feladatot elvisznek és megcsinálnak a győzelemért. A terv első rész sikerült is, hiszen az első két licit az övék lett... a végrehajtás már nem annyira.
A ˝király˝ lett a nyerő macsó: Megyeri Csilla és Molnár Zsolt diadalmaskodtak Úgy tűnik, szerencsét hozott a királynő és a király feliratú póló Csillának és Zsoltnak, hiszen Zsolt bámulatosan gyorsan teljesítette azt, ami az emberek felének egyáltalán nem sikerül...
Tizenöt borvidék kékfrankosait lehet kóstolni Budapesten Tizenöt borvidék több mint ötven termelőjének száznál is több borát ismerhetik meg a látogatók a Winelovers által szervezett Kékfrankos Április Nagykóstolón szombaton Budapesten.
Pápá Sűrű hétvége lesz itten Budapesten, tüntetéssel és biciklis felvonulással és művészeti promenáddal, de a nap máshol is sütni fog, úgyhogy mindenki menjen mindenhová!
8 biztos tipp a fogzománc védelméért A fogzománc a test legkeményebb és legtöbb ásványi anyagot tartalmazó anyaga. De még ezt az erős védelmet is megbonthatják táplálkozási és fogápolási szokásaink. ...

Top hírek:
Utolsó másodperces dobással Euroliga döntőjében a Sopron! Óriási bravúrra lesz szükség, a győztest a Jekatyerinburg várja a fináléban.
Meghalt Avicii Világszerte ismerik Avicii zenéjét, halálhírét megdöbbenéssel fogadták mindenfelé.
Varga Mihály marad a költségvetés felelőse Erről beszélt a miniszterelnök a Kossuth Rádióban. Orbán Viktor ugyanakkor a Miniszterelnökség átalakítását tervezi az új kormányban.
Így szállítottak szarinalapanyagot Belgiumból Szíriába Három vállalat ellen indítottak vizsgálatot Belgiumban azzal a váddal, hogy a szarin gáz egyik alapanyagát szállították éveket át Szíriába. Az ideggázt állítólag az április 7-ei vegyifegyver-támadásban is bevetették Asszad elnök erői.
Az első három hely valamelyike a cél a hokivébén A budapesti világbajnokságon az első három hely valamelyike a cél. Az első kettő feljutást érne.
Gyárfás Tamás tárgyalása Így érkezett a bíróságra.